Despre noi

Pe scurt

International Radio Deutschland este un proiect online fondat in Germania in anul 2008. Initial, preocuparea principala a emisiunilor si investigatiilor a fost aflarea adevarului despre Revolutia Romana din 1989. Mai tarziu, dupa deschiderea studioului din Sibiu (Romania), radioul a inceput sa fie mult mai activ din punct de vedere civic si sa se adreseze unor subiecte “deranjante” precum coruptia de la nivel inalt, diverse probleme sociale si politice. Cu toate acestea, preocuparea pentru muzica de calitate nu a fost scapata din vedere. Astfel, IRD este acum un partener media de incredere pentru artisti underground locali si internationali, agentii de booking si manageri de evenimente.

Misiune si valori

La IRD dorim sa promovam cea mai buna muzica underground. Suntem pasionati de muzica rock, metal si punk si abia asteptam sa cunoastem noi artisti! Ne pasa de adevar si umanitate. Si, cu toate ca avem un simt al umorului negru (oamenii inteligenti il inteleg), suntem in dezacord total cu ura si discriminarea de orice fel. Nu “periem” animale politice pentru favoruri si maneaua nu e viata noastra. La fel ca artistii si prietenii nostri din underground, ne autofinantam pasiunea. Demnitatea si libertatea nu au pret.

Ce oferim

  • productii media (interviuri, spoturi, jingle-uri, emisiuni dedicate)
  • sonorizari
  • transmisiuni in direct
  • articole
  • punerea in contact cu partenerii nostri

Preturile le negociem face to face, in functie de nevoi. Un lucru sigur va putem spune: nu va fi nevoie sa va vindeti vreun rinichi pentru a lucra cu noi 🙂