Oamenii candidatului PSD la Primăria Bocșa trec la amenințări

Directorul IRDMEDIA este amenințat cu ”măsuri corporale” de către slujbașii candidatului la Primăria Bocșa, Mirel Pascu. Lupta pentru scaunul de primar al orășelului din Caraș Severin a depășit limitele unui comportament civilizat din partea susținătorilor PSD la primăria amintită. Candidatul social democrat, deși aflat sub control judiciar pentru mai multe fapte asociate corupției, dorește neapărat să obțină acest scaun.

DE CE ATÂTA ÎNCRÂNCENARE-scurt comentariu politic-

Gurile rele spun că de fapt la Bocșa ar fi o înțelegere între Vela, șeful PNL Caraș Severin și Mocioalcă, liderul PSD Caraș Severin.  În cazul în care Mocioalcă ar rata alegerile din Bocșa, Ciolacu s-ar putea să-l demită pe senator de la conducerea filialei județene. Mai ales că PSD Caraș este zguduit și din interior de un scandal legat de legitimitatea actualei conduceri, lucru care deja a ajuns la urechile lui Ciolacu. Acesta știe foarte bine că Mocioalcă este un ”cal mort” din punct de vedere electoral și că nici rudele lui nu l-ar mai vota. Deci totul depinde de succesul sau insuccesul ”afacerii” Bocșa. Pentru Vela, lucrurile par mai simple, dar se vor complica odată cu alegerile din Anina, unde, tot gurile rele spun că va fi susținut candidatul PNL și de către PSD. De aceea candidatul PNL este pus la Bocșa doar ca și ”acoperiș de pipă” cum ar spune un mucalit.

DE LA FALCONETTI LA CÎRDU….?!

Însă miza e atât de mare, nervii sunt întinși la maxim, astfel că datorită unor articole publicate de IRDMEDIA, despre Mirel Pascu, dar și despre afacerile lui Rof de la Dognecea, fostul coleg de bancă al lui Pascu a trecut la amenințări cu bătaia.  E vorba de Adrian Cîrdu, care chiar el afirmă faptul ca a fost coleg de bancă cu Pascu. IRDMEDIA consideră faptul că acest individ trebuie cumva potolit , mai ales că se laudă și că ar fi un mare practicant de arte marțiale.

Sigur că discuția este mult mai lungă, și că probabil că s-ar fi prelungit, dar la un moment dat insul a scris ”m-am răzgândit, nu te mai bat….”

Despre făptuitor…

Adrian Cîrdu deține un sait banal și se laudă pe facebook că ar fi fost director pe la diferite posturi tv din Timișoara. Colegii noștri au luat legătura cu unul dintre posturile tv menționate și au aflat că de fapt omul umbla după reclame, lingea prin dreapta și stânga câte un potentat, explicându-i directorului adevărat cum că în Banat nu merge cu cerere si ofertă, așa cum sunt regulile marketingului. După ce nu a adus aproape niciun ban prin ”genialitatea lui în marketing de Banat”, a fost ejectat din firma respectivă.

Nu lăsăm lucrurile să treacă așa ușor!

În cazul în care în urma acestui material IPJ TIMIȘ nu se va autosesiza ( că la alte prostii ieftine sunt prezenți) conducerea IRDMEDIA va depune o plângere penală la Parchetul Timiș , pentru a vedea dacă în Banat e chiar cum se laudă acest individ. Deasemenea îi anunțăm pe polițiștii Timișeni că de miercuri seară o echipa IRDMEDIA va fi cazată în zonă pentru a supraveghea în calitate de observatori alegerile din Bocșa. Dealtfel IRDMEDIA va face și o numărătoare paralelă, astfel încât, suspiciunile noastre să fie….sau nu risipite în ceea ce privește corectitudinea votului de la Bocșa. Asta că tot ne-a provocat pesedeul….

One thought on “Oamenii candidatului PSD la Primăria Bocșa trec la amenințări

  1. Era f bine sa se fi luat măsuri pt Pascu atunci cînd și-a făcut propagandă cu porcii plătiți și uriașele sume de bani plătiți pentru voturi ….

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *