Se pregătește o nouă operațiune gen ”bomba de la Arad”?

Un om de afaceri german, care dorește să-i fie păstrat anonimatul este hărțuit de persoane care se dau drept ofițeri la DOS ( Direcția Operațiuni Speciale) din cadrul Poliției Române. Afaceristul operează în zona Arad , Timișoara și de o lungă perioadă de vreme este filat, fotografiat, urmărit. IRDMEDIA a fost sesizată despre ceea ce se întâmplă și astfel și-a trimis în zonă reporteri pentru a aprofunda subiectul.

Echipa de urmăritori ai omului de afaceri este condusă de un anume Mircea Bănescu, personaj care de fapt nu este de la Poliție , așa cu pretinde în dreapta și în stânga, ci este detectiv particular. El acționează pentru firma PRO DETECTIVE AGENCY din Timișoara, care are probabil o înțelegere cu biroul său de detectiv.

Scopul acestor hărțuiri este pare a fi de strângere de informații, astfel încât la un moment dat afaceristul să poată fi șantajat. Nu am putut afla dacă acțiunea desfășurată este pe con propriu sau ”la comandă”, mai ales că prin zonă,  se întâmplă foarte multe lucruri ”la comandă”.

Se lasă cu plângeri penale

Reporterul IRDMEDIA trimis în zonă, a devenit și el ținta acestor urmăritori. Din câte știm, oamenii lui Bănescu aveau și ei la rândul lor ”o codiță”, tot detectiv, care știind de intențiile celor de la PRO DETECTIVE AGENCY, s-a pornit să-i urmărească. Detectivul în cauză, a și făcut demersurile legale în urma acțiunilor sale, depunând deja o plângere penală la Poliția Timiș. Reporterul nostru a fost și el filat de către detectivii puși pe urmele omului de afaceri, astfel că urmează ca să ne lămurim și noi asupra cazului. Ca să nu se deconspire, detectivii lui Bănescu folosesc și o mașină de școală de șoferi, sau mai exact inscripționată astfel, deși mașina respectivă nu este autorizată pentru așa ceva. În zona respectivă, Timiș- Caraș Severin colegii noștri sunt permanent în căutare de subiecte legate de corupția instituționalizată de acolo.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *