Șmenuitorul de la Drumuri Județene este fals revoluționar de Reșița!

Cel care ani de zile a condus Direcția Județeană Caraș de drumuri nu a fost niciodată luat la întrebări despre starea jalnică a drumurilor din zonă. Protejat de mai marele ”naș” Mocioalcă, la umbra căruia Stika ”s-a dezvoltat”, odată cu schimbarea puterii locale, acesta din urmă s-a dat singur afară”. Gestul i-a surprins pe mulți, unii chiar crezând că Stika a avut o revelație a bunului simț, însă chiar el a ținut să precizeze că nu e așa….

M-a sunat domnul Mocioalcă și mi-a zis să stau liniștit, că are alte planuri cu mine. După ce câștigă PSD-ul alegerile parlamentare și preia guvernarea, am acceptat să merg secretar de stat la Ministerul Transporturilor. Munca mea aici, la modernizarea drumurilor județene din Caraș-Severin, a fost apreciată de cine trebuie, așa că din decembrie mă voi ocupa, sper cu același succes, de drumurile naționale și de autostrăzi. Acum, însă, trebuie să ne mobilizăm cu toții ca să câștige PSD-ul alegerile parlamentare și să-i trimitem în Parlament pe domnii Mocioalcă și Hurduzeu”, spunea Stika la acea vreme

Trecere în revistă…

Sigur că afirmațiile sale cum că munca lui a fost apreciată de cine trebuie, suportă cel puțin rumoare dacă nu revoltă. În limitarea noastră intelectuală, credeam că acel ”cine trebuie” e chiar idiotul de plătitor de taxe, cel care își lasă pivoții pe drumurile lui Stika, nu Mocioalcă, nu Hurduzeu. Că ăștia doi trăiesc într-o lume paralelă, creată de ”beneficiarul principal al succeselor lui Stika”, anume Bejeriță… Un fel de Becalli local (ca nivel intelectual), dar mai slugoi și mai șmenar. Fiindcă la Drumurile Județene Caraș, șmenul a fost principala activitate și nu construcția sau repararea lor! Se putea fura ceva se făcea drumul, nu se putea, nu se făcea, asta ca să fim lămuriți. De exemplu de aia drumul Doclinului e varză…Sau drumul din Gărâna lăsat neterminat…

Fals, uz de fals, prejudiciu…Certificatul lui Stika de revoluționar e obținut ilegal! Aloo,Parchetul!

Pe lângă șmenuirea banului public, Stika este beneficiarul unui certificat de revoluționar fals cu seria LRM-S01562, având calitatea de ”Luptător cu merite deosebite” în revoluția din 1989, certificat emis în baza Legii nr 341 din 2004, lege care de fapt preschimba doar certificatele deținute în baza Legii nr 42 din 1991. Surpriza este că Stika nu a deținut niciodată certificat pe legea 42, deci NU AVEA CE PRESCHIMBA! De dosarul său, s-a ocupat un alt mare șmenar de certificate reșițean, un anume Dumitru Alexa, care s-a prezentat cu făcătura de dosar a lui Stika la Guvern și l-a depus sub numărul 13987.

Dumitru Alexa, ”FĂKĂTORUL”

Cum toată lumea din Reșița știe că Alexa este sub lupa Parchetelor pentru falsuri cu certificate, nu pe gratis, și că el nu are de fapt nicio legătură cu revoluția din 1989, probabil că el a fost la revoluția imaginară creată de Alexa și gașca împreună cu Stika.  Odată cu OUG 95, care limitează puzderia de posesori de certificate, creând noi criterii, practic îndesind sita, Stika are tupeul să-și depună dosarul pentru a obține îndemnizație de Luptător cu rol Determinant în Revoluție. Numărul sub care acesta și-a depus noul dosar este 1272 din 25 martie 2015. OUG 95 prevede că determinanți pot fi doar cei care au ocupat sediile administrației comuniste înainte de ora 12,10, ora la care Ceaușescu fuge de pe sediul Comitetului Central. Ori, Stika nu poate demonstra așa ceva, de fapt nu poate demonstra nici că a fost în stradă ca simplu protestatar, motiv pentru care dosarul lui a fost în sfârșit respins de către Comisia Parlamentară a Revoluționarilor. (CPRD). Însă beneficiile obținute de pe urma certificatului ”fabrikat” de Alexa ( poate pe la primăria sorei de la Dognecea, care la acea vreme era primăreasă și niște xeroxuri mânărite în sediul Finanțelor publice ale lui Dragomir, că acolo aveau aparatură performantă) au rămas. Potrivit Legii 341, posesorul certificatului avea dreptul la un teren, la spațiu comercial, loc de veci,12 călătorii gratuite cu trenul, gratuit cu metroul ( sigur că la Reșița nu există metrou….sau există?!) gratuitate la transportul local.

Noi nu o lăsăm așa…uitată!

Așa, ca idee…să nu fie surprize

IRDMEDIA a trimis mai multe adrese către SSMRLIC prin care cerea să ni se precizeze modul în care Stika a obținut acel certificat, fără a întruni condiția esențială, anume să aibă ce preschimba. Sigur că adresele noastre au rămas fără niciun răspuns, doar SSMRLIC-ul era sub comanda lui Ponta, nașul de cununie al fetei lui Mocioalcă. Se leagă?! Totuși, ambițioși din fire, facem de data aceasta un apel public către Secretarul de Stat Puiu Fesan să ne ofere dânsul lămuriri, dacă predecesorii săi au ”îngropat” treaba. Fiind într-o situație penală, așa cum îi stă bine oricărui colaborator de Hurduzei și Mociolci, aceeași întrebare o adresăm și Parchetului competent, urmând ca pe tema dată să depunem și plângerea scrisă cu dovezi cu tot. Fiindcă avem informații serioase că au mai fost încercări în acest sens, dar cineva….a stopat cercetarea penală. Știm și cine, și de ce….Puțintică răbdare…!

One thought on “Șmenuitorul de la Drumuri Județene este fals revoluționar de Reșița!

  1. Da din pacate, așa stau lucrurile și cu miile de revoluționari din întreaga țară….. ! Excelent articol dacă, se bazează pe fapte reale și SS (Politic) Puiu Nicolae FESAN reacționează…. !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *