SMURD-ul DE STAT și SMURD-u’ PRIVAT ALE ACELUIASI MILITAROID – ARAFAT (cu sponsorizare marca SOSOSH)

By Decebal Constantin Nicolae

Prestidigitația/ciordeala care leagă obsedații ai securismulului fundamentalist : Raed ArafHat, Radu Tudor și Emil Hurezeanu: Unde merg banii prostimii care direcționează -CA FRAIERII- 2% din veniturile lor Fundației pentru SMURD? Ați crezut că se duc la ADEVARATUL S.M.U.R.D.??


ȚEAPĂ!!

Individul cu freza pătrată Radu Tudor (cu nevasta în MAE) + arabu’ cu tupeu ARAFAT, .. filogermanoidul Emil Hurezeanu(“Di-Dreapta”) și Mihaela Rădulescu, vă mulțumesc pentru “cadou” și vă sunt “recunoscători”, fraierilor! 😉

Din 2009, când au început să curgă lovelele, din consiliul director A “DISPĂRUT” doar Mihaela Rădulescu, restul sunt bătuți în cuie.

 S-au folosit inițial de ea, până s-a prins.

ULTRASINTETIC:
Când cetă­țeanul direcționează banii, ei NU se duc la SMURD care e finanțat de stat, ci la Arafat în ONG(“pă-persoană-fizică”). ArafHat fiind PLĂTIT ȘI DE STAT CU ÎNCĂ UN SALARIU NESIMTIT PENTRU CELĂLALT S.M.U.R.D, ăla DE STAT, de unde își completează deficitul colesterolului cu care a parvenit de sub coada cămilei de prin Palestina!!
Detalii mai jos…..

Nu o să mă refer la PRETINSELE “temeri” marca ArafHat legate de privatizarea SMURD, ci la miza ascunsă a acestui conflict. Arafat a reușit să treacă în ochii românilor drept “DOMNUL SMURD” si nu de ieri, de azi… Unii zic că e “patriot” și că România îi “datorează” multe. Nimeni nu se întreabă ce datorează el României, de când a venit aici, în 1981. Nimeni nu îi contesta contribuția la implementarea sistemului pentru care statul român a investit în el, însă e timpul să vorbim clar. SMURD e SMURD și aparține de Ministerul de Interne. E un serviciu plătit de stat, în care statul investește și care nu e condus de Arafat. Arafat este chiar remunerat de stat, ca expert SMURD, așa cum reiese din declarația de interese a lui, în 2011

Arafat are însă treabă cu Fundația pentru SMURD !!!!!!!!

 De aici vreau să pornim că să înțelegem ce rost are această “Fundație pentru SMURD” și de ce a “apărut” ea? Iată ce aflăm de pe site: „Misiunea Fundației pentru SMURD este să îmbunătățească calitatea vieții persoanelor care locuiesc și muncesc în România, prin sprijinirea dezvoltării sistemului integrat medical și tehnic de urgență și prim ajutor. Fundația pentru SMURD funcționează în mod independent, fără să obțină profit, contribuind la formarea unui sistem integrat de asistentă medicală, tehnică de urgență și prim ajutor puternic prin intermediul unor parteneriate durabile între instituțiile abilitate, cum ar fi, dar fără a se limită la, Ministerul Administrației și Internelor, respectiv Inspectoratul General pentru Situații de Urgență și Unitatea Specială de Aviație, Ministerul Sănătății, administrațiile publice locale și alte companii și organisme responsabile și dornice să se implice în acest sens. Fundația pentru SMURD este o organizație non-guvernamentală, înființată în anul 2006, că persoană juridică privată, non-profit, apolitica, independența de orice altă instituție sau persoană, română sau străină.”

Mai interesant devine răspunsul la aceasta întrebare: de ce a trebuit înfiinţată Fundația pentru SMURD?

Motivul înființării Fundației pentru SMURD ar fi trebuit să fie acela de a gestiona donațiile și sponsorizările către SMURD precum și gestionarea campaniei 2% pentru SMURD, conform legii: „Conform art. 57 (4)- (6) și art. 84 (2)-(4) din Codul Fiscal, persoanele fizice au posibilitatea să direcționeze doi la sută (2%) din impozitul pe veniturile obținute în anul anterior către o entitate nonprofit, unităților de cult, precum și pentru acordarea de burse private.”
Carevasăzică, atunci când cetă­țeanul direcționează banii, ei nu se duc la SMURD care e finanțat de stat, ci la Arafat  în ONG.

În lipsă unui ONG care să sprijine activitatea SMURD și să gestioneze fondurile care nu provin din banii publici, multe donații și sponsorizări devin inutile și imposibil de gestionat. Ele fie TRBUIESC REFUZATE, fie VĂRSATE ÎN CONTURILE INSTITUȚIILOR PUBLICE, în structura cărora funcționează SMURD, devenind uneori imposibil de utilizat și de accesat în scopul pentru care au fost efectuate. Lucrurile încep să devină un pic mai clare. Deci Arafat strânge bani prin Fundația SMURD în numele serviciului SMURD. Citind mai departe pe site aflăm că nu îi place concurența și că din păcate ar “exista” și oameni “răi” care îi pun la îndoială “corectitudinea”. Urmărind toate aceste lucruri va întrebați probabil despre câți bani e vorba ? De mulți bani,firește!

Iată ce aflăm de pe site: „Potrivit raportului de activitate 2010 – 2011, Fundaţia pentru SMURD a avut venituri totale de 8,6 milioane de lei şi cheltuieli de 2,9 milioane, înregistrând astfel un excedent de 5,7 milioane de lei, adică aproape 1,3 milioane de euro . Din redirecţionarea a 2% din impozitul pe venit, Fundaţia pentru SMURD a obţinut, în perioada 2010-2011, 4,9 milioane de lei, în creştere cu aproximativ 86% faţă de perioada anterioară. Potrivit statutului, profiturile obţinute în urma activităţii, pot fi distribuite sau investite numai pentru realizarea obiectivelor Fundaţiei.” Iar un ONG un are voie să aibă profit, la final de an, fiind non-profit! Ce se întâmplă cu banii ce nu au fost cheltuiți? Adică 1,3 milioane euro. Se împart între membrii fundației ca venituri.

Vă întrebați acum,având toate aceste date, ce anume l-a nemulțumit pe Arafat la noua lege ? Vă spun eu… un articol prin care SMURD (instituția MAI) va putea primi donații în mod direct. La fel și spitalele care vor deveni fundații, tocmai pentru a putea primi în mod direct sponsorizări și donații,fără intervenția unor ONG-uri. Iată articolul din noua legea:

„Art. 27 (1) Finanțarea programelor naționale de sănătate se realizează:

– de la bugetul de stat
– din veniturile proprii ale Ministerului Sănătății
– din bugetul Fondului național unic de asigurări sociale de sănătate
– de la bugetul de stat și din veniturile proprii ale Ministerului Sănătății, prin transferuri din bugetul Ministerului Sănătății către bugetul Fondului național unic de asigurări sociale de sănătate
– din fonduri externe rambursabile și nerambursabile
– din veniturile proprii ale ministerelor și structurilor de execuție abilitate acestui scop
– din donații și sponsorizări
– din alte surse, potrivit legii

b) Asistenţa integrată de urgență – asistenţa asigurată de instituțiile medicale acreditate de către Ministerului Sănătății pentru participarea la sistemul național de asistentă medicală de urgență și de prim ajutor calificat, instituții ale Ministerului Administrației și Internelor și/sau din structură autorităților publice locale, precum și de Serviciul de Telecomunicații Speciale prin Direcția pentru apel unic de urgență 1-1-2. Ea include ansamblul de măsuri și activități cu caracter logistic, tehnic și medical, destinate în principal salvării și păstrării vieţii”

Ca atare, banii pentru SMURD nu vor mai trece prin mâinile Fundației Arafatului(“pă-persoană-fizică”)!

În final,va propun să privim și lista colaboratorilor din Fundația pentru SMURD. Vă asigur că e plină de surprize și… să vedeți între cine se împart banii.

Consiliul director Fundația pentru SMURD (Grup Infracțional securistoid n.r.):

– “Dr.” Raed ARAFAT, Președintele Consiliului director (dublu-repetent în facultate n.r.)
– General locotenent Vladimir SECARĂ, Vice-președintele Consiliului director, Inspector General, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență
– Adrian DIȚĂ, Director Corporate Affairs, IRS Management Group
Frank HAJDINJAK, Director General, E.ON România
Emil HUREZEANU, scriitor, publicist și “repu(R)tat” “(C)analist” po(U)litic
Mihaela RĂDULESCU, realizatoare și moderatoare consacrată de emisiuni de radio și televiziune
Alex ȘERBAN, Senior Partner, Șerban & Musneci Associates
Radu TUDOR, editorialist, “(C)analist” pe ..”probleme militare” (RUSOFOB isteric cu ordin pe unitate: “TABARLES” .. și cu nevasta în MAE-prestație cu ora -job part time.. n.red. 😉 )

(Sursa, site-ul Fundatiei {Infracționale}: http://fundatiapentrusmurd.ro/despre/consiliul-director/)

Actualizare 2018: Din consiliul director a dispărut deja din 2009 doar Mihaela Rădulescu, restul sunt bătuți în cuie. De aur cuiele, că se încasează loz (moLOZ) grămadă!
P.S.:
S-a gândit cineva să-l întrebe pe ACEST ArafHat : “CE A FĂCUT ÎN TIMPUL Revoluției din “89”, în condițiile în care arabi înarmați, cunoscuti ca apărători fanatici ai lui Ceaușescu , au fost prinși și arestați de revoluționari în timpul Revoluției, iar Arafat E NEPOTUL defunctului YASSER ARAFAT și văr bun cu Omar Hassam??
A bon entendur, salut! 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *