Și-a depus kimonoul în vestiarul eternității

by Decebal-Constantin Nicolae:

Benoni Cracalia – profesor-antrenor de Judo si Luptator Remarcat in Revolutie a plecat să înnobileze în Cer, ca o ultimă verigă de oțel, pleiada de mari antrenori argeșeni: sensei Barbu Aurelian, sensei Babacov Alexandru, sensei Găvănescu C-tin.
Dumnezeu să îl odihnească pe el si pe toti patru în Lumină!!


Benoni- cel care a unit echipa de judo

Benoni a fost Sensei-ul care a construit și a ținut unita Echipa de Judo- Veterani si A FOST PRIETEN BUN CU MARIUS VIZER, (Marius Vizer -la randul sau prieten foarte apropiat al presedintelui Federatiei Ruse VLADIMIR PUTIN – are patru cetatenii: romana, rusa, maghiara si austriaca, si este presedinte al Federatiei Internationale de Judo si fost presedinte al Comitetului Olimpic International si fost presedinte al Sport Accord – cele 78 de sporturi).

A luptat pentru viață…și a devenit etern

„Cu profund regret pentru toți aceia care l-au cunoscut pe Omul și Sensei-ul Benoni, vă anunț că și-a depus definitiv și cu onoare kimono-ul pur și nepătat în vestiarul Eternității! În ultima lui bătălie, a luptat din răsputeri

pentru viață, dar se pare că planul lui Dumnezeu pentru el va continua în Veșnicia de unde nu s-a mai întors nimeni. A fost prietenul, fratele mai mare și sfătuitorul în bine al fiecăruia dintre noi! A fost un om onest pentru prietenii lui. A fost un Sensei dedicat împărtășirii artei nobile a judo-ului, de la cel mai mic până la cel mai mare practicant din Dojo. A fost Sensei-ul care a construit și a ținut unită Echipa de Judo-Veterani a Piteștiului. A fost cel care s-a bucurat de rezultatele ei notabile, alături de noi, ca o încununare a muncii echipei Clubului Sportiv Universitar Pitești! A avut tot timpul proiecte în derulare și chiar și în suferință a avut speranța ca noi să ne revedem în Dojo… Suntem consternați, dar vom păstra vie memoria Sensei-ului „

O alta coincidenta: Dumnezeu a randuit ca Benoni sa se fi nascut FIX la 111 ani de la nastrrea Marelui nostru Poet National Mihai Eminescu (15 ianuarie 1850 – 15 ianuarie 1961)”

 

Benoni Cracalia,

Sensei Ben, îți mulțumim pentru suportul acordat necondiționat fiecăruia dintre noi! Te vom conduce pe ultimul drum lumesc, cu capul plecat, în semn de pietate și de recunoștință pentru toată învățătura transmisă. Bunul Dumnezeu să întărească familia, să poată trece peste această încercare! Dumnezeu să te odihnească în Lumină! ”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *