Mafia permiselor false are un reprezentant și la Sibiu

Peste tot în țară există cârdășii în materie de permise false, acte auto false. Asemenea practici nu pot fi puse în operă fără implicarea funcționarilor de stat. Sursa de bani și șpăgi nu este poliția ci exact Registrul Auto Român cu filialele sale. Acolo este de fapt fabrica de bani! Legali pentru stat, ilegali pentru șpăgari sau campanii electorale. Analizând activitatea acestei fabrici de bani care oferă plătitorului în afară de nimic, stress, timp pierdut , ușurare de bani RAR este de fapt o instituție FĂRĂ SENS! Dacă ar exista o informatizare reală și serioasă în România, RAR ar dispărea instant. În Germania așa ceva nu există, iar o înmatriculare durează maximum 15 minute. La noi, datorită acestei sinecuri, o înmatriculare durează 30 de zile. În Germania de la introducerea actelor ( asigurare, TUV, act de proprietate) și pina la eliberarea numerelor, timpul e de 10 minute. Costuri maxime 100 de euro. La noi, chiar dacă ai un TUV valabil, trebuie sa-l refaci, fiindcă statul român nu recunoaște TUV-ul german. Asta fiindcă românii construiesc mașini serioase, nu ca nemții…Apoi taxele de RAR depășesc de regulă 200 euro, adică cel puțin dublu față de Germania.

IRD MEDIA A DEPISTAT UNUL DIN PIONII MAFIEI PERMISELOR AUTO

Personajul se numește Miroslav Marius fiind cunoscut de multă lume ca un fel de constructor…În sensul că încheie cu persoane fizice contracte de lucrări, ia banii și apoi nu mai vrea să execute nici lucrarea și nici să dea banii înapoi. Sursele noastre spun că polițiștii îl cunosc demult ca infractor, însă în mod ciudat individul e liber, ca și cum ar beneficia de protecție. Ceea ce însă se cunoaște mai puțin, este faptul că acesta elibera permise de conducere false, în zona Sibiu și Alba, existând chiar dovezi pe instanțe în acest sens. Din nefericire, în dosarele în care beneficiarii falsurilor au primit condamnări, ei indicând de la cine au permisele, Miroslav a avut doar calitate de martor. Nimeni nu s-a sesizat în ceea ce îl privește, astfel încât să se ajungă la rețeaua din care acesta face parte.

OMERTA

În jurul subiectului, la Sibiu , tăcerea e deplină. Atât autoritățile, cât și presa de pe Cibin tac cumva complice. În posesia noastră există deja câteva probe cum că un beneficiar de asemenea permis, arestat fiind, i-a condus pe polițiștii anchetatori până acasă la Miroslav, dar lucrurile au rămas acolo. Miroslav a fost adus la anchetă alături de arestat și în 5 minute a părăsit sediul IPJ Sibiu, ca și cum nu ar fi fost acolo. Când echipa noastră de investigații a început să pună întrebări pe la poliție, li s-a spus că e mai bine pentru ei să caute alt subiect…Adică vreun comunicat în limbaj de lemn scris pentru autiști, așa cum de regulă face presa locală….Copy-paste la comunicate și atât….

LUCRURILE NU VOR RĂMÂNE AȘA!

Vestea proastă este că deja suntem în faza finală a anchetei, urmând ca ea să fie prezentată și video și audio, cu declarații, cu înscrisuri, cu înregistrări, cu tot tacâmul. Vor cădea probabil multe capete de ”vedete” locale, și vor fi mulți bani de recuperat de către statul român. Cei înșelați de ”artist” deja s-au constituit într-o asociație, au angajat doi avocați, și sunt determinați să acționeze ”indiferent de consecințe” pentru a scoate adevărul la suprafață. Demersului lor, li se alătura și IRDMEDIA.

Va urma

One thought on “Mafia permiselor false are un reprezentant și la Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *