”ECOLOGISTUL” Vanghelie-percheziții de ultimă oră. Cu PER-ul la DNA!

DIN NOU AM AVUT DREPTATE

PERCHERZIȚII LA MAFIA PER

Urmare a articolelor noastre legate de mafia PER, avându-l ca protagonist printre alții și pe Marean Vanghelie, cel care de fapt urma să fie șeful partidului înlocuindu-l pe Pop, nu gratuit, iată că efectele în plan juridic încep a prinde contur.

”Ca răspuns la solicitările formulate de repreze-

ntanți ai mass media, Biroul de Informare

și Relații Publice este abilitat să transmită următoarele:

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție efectuează cercetări în două cauze penale ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupție și asimilate corupției, presupus săvârşite în cursul anului 2020 și anterior.

În cursul zilei de 19 noiembrie 2020, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, au fost efectuate percheziții domiciliare în 38 de locații situate pe raza municipiului București și județul Ilfov, din care două sunt entități aflate în subordinea unor primării de sector, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, Direcției de Operațiuni Speciale și Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.”, se spune în comunicatul DNA remis presei!

Persoanele fizice în cauză sunt Maria Vanghelie și fostul primar al sectorului1.

Așa cum scriam, PER-ul a devenit PARTIDUL ESCROCILOR ROMANI. Odată cu apariția Adrianei Bahmuțean ca și candidat la sectorul1 din partea PER, înlocuindu-l inexplicabil aparent pe un candidat ce se afla în dușmănie cu Tudorache dar care il și putea învinge, investigatorii IRD MEDIA au descoperit că această mutare ar fi fost făcută pe bani. Potrivit surselor , conducerea PER ar fi cerut de la Tudorache, pentru a-și schimba candidatul cu o ”mână moartă” suma de 500.000 de euro. Pare-se că acolo cineva a luat banii și nu i-ar mai fi împărțit cu ceilalți implicați în afacere. Despre acest lucru știe foarte bine un anume Căplescu, dar nici Pop nu este străin de afacere, așa cum recunoaște în mod indirect într-o convorbire telefonică: ”un partid se ține cu bani, cu cheltuială”. Sigur că șeful lui Tudorache este Vanghelie, care brusc a devenit candidat la Parlament pe listele PER. Investigațiile noastre pe această temă au fost publicate, iar IRD MEDIA a cerut lămuriri DNA pe acest subiect.

Lucrurile însă nu se vor opri aici, fiindcă în urma investigațiilor IRDMEDIA, se conturează în interiorul PER o structură infracțională organizată. Doar așa se explică cum oameni cu probleme penale, sau compromiși moral se regăsesc pe listele acestui partid în proporție de 80 la sută și în fruntea listelor în proporție de sută la sută.

One thought on “”ECOLOGISTUL” Vanghelie-percheziții de ultimă oră. Cu PER-ul la DNA!

  1. Nu chiar toti din fruntea listelor au probleme penale. Nu i pădurea uscată daca găsești doua trei crengi putrede. P.E.R este altceva. Chiar produce frisoane.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *