Sex și perversiuni politice: PNTCD ȘI PER!

PSD-ul PARALEL

PSD candidează de fapt în alegerile din 6 decembrie pe două partide. PSD și PER! Anexele comuniștilor s-au unit într-o așa zisă platformă politică pe baza protocolului  dintre PNTCD și PER. Conținutul acestui act, neopozabil terților deoarece este neânregistrat la Tribunal, este cel puțin ciudat. Un fel de ”anus contra naturii”, semnat între șpăgari și escroci politici. Pavelescu ,ca să obțină avantajele funcției de parla

mentar e în stare să-și vândă și mama. A găsit ”cumpărător” chiar la Dănuț Pop, semidoctul care azi conduce Partidul Escrocilor Români.

Asemănări între PNTCD Pavelescu și PER

Ambele partide au comportamente de tip secte, pe sistemul ”cine nu e cu noi este împotriva noastră”. Pavelescu a reușit să ducă PNTCD în zona roșie, comunist-imorală, violând doctrina creștin-democrată la modul cel mai grețos. PER, pe de altă parte violează doctrina ecologistă, unii lideri ai acestei grupări fiind chiar implicați în defrișări, uciderea animalelor, distrugerea mediului. Practic ambele grupuscule au renunțat la orice fel de doctrine în favoarea doctrinei de interes personal.

Ambele formațiuni au lideri care nu au produs niciodată nimic, aceștia trăind doar din speculații imobiliare lăsând în urmă victime. Mereu racordați la escrocherii, fără să aducă niciun plus societății, cei doi s-au bazat pe sigle de partid și minciuni publice. Nivelul lor intelectual nu poate străbate sintagma ”papa, nani, caca” astfel încât să se poată defini doctrinar. Nici PNTCD , nici PER nu reprezintă doctrine sau idei rezultate din denumiri, ci pur și simplu se folosesc de aceste denumiri pentru inducerea în eroare a oamenilor.

Ambele partide sunt anexele PSD, fapt ce rezultă din multiplele alianțe cu comuniștii români, Pavelescu și Pop fiind slugi fidele ale lui Liviu Dragnea la un moment dat. După ”umplerea” PER cu ”gunoaie fermentate” din PSD, într-un mod brusc, ca la un semn, PNTCD s-a aliniat cu totul. Adică a fost de acord să pună umărul la construcția canceroasă ce se dorește a intra în Parlament.

Sigur că doar un prost nu ar crede că de fapt avem de-a face cu un ”partid paralel” numit PSD II!. Probabil spre sigur , o strategie de campanie pusă la cale în Kisseleff.  Pavelescu devine de fapt subordonatul lui Vanghelie, alt candidat al PER, dar viitorul lider al PER după alegeri. Prețul pentru asta e de câteva milioane de euro, cam trei…Cu trei milioane de euro în buzunar, ca să te duci la ”pescuit” , mai ai chef să o arzi lider de partid? Totuși, Vanghelie încearcă o …țigănie, adică să ia partidul și să nu dea nici lovelele. Doar să promită că dă. Așa cum și-a țepuit la un moment dat și prietenul din sectorul 5, anume pe Mario Rafael.

Deosebiri între cele două grupări

Dacă privim spre doctrinele declarate prin statute, deosebirile doctrinare sunt neconciliabile. PER nu este sub nicio formă un adept al credinței creștine. Ba chiar se situează, împotriva propriului statut, pe stânga. O stângă ce propune un mod de viață diferit chiar de stânga clasică. Ecologiștii nu recunosc cultele religioase, sau pe Dumnezeu. Sunt atei-dacă e să citim serios doctrina lor. Dealtfel și adunătura de membrii a lor , vine din stânga bolșevică. O zonă fără Dumnezeu.

În schimb, PNTCD, vorbind tot doctrinar, crede în valorile creștine. Nu funcționează precum o sectă, așa cum o face PER. PNTCD ar trebui să promoveze echilibrul dintre dezvoltare economică și protejarea mediului. Ecologiștii sacrifică dezvoltarea economică în favoarea salvării mediului. PNTCD se opune oricărei doctrine de stânda, PER e de stânga! Dar ce mai contează toate astea, când pentru ambele grupări Dumnezeu e BANUL? Parvenirea și IMPOSTURA!

Unul mai curvă decât altul

Despre Pop și gașca nu are rost să vorbim. El deja și-a menținut poziția (sic!) clasică. Cealaltă ”fată” însă știe toate pozițiile, fiind dispusă la tot tacâmul pentru o ”pâine” mai albă. Iată ce aberează Paveleasca într-un comunicat intern de partid:

”PNȚCD ȘI PER AU FOST PARTENERI ÎN CDR, SUB AUTORITATEA LUI CORNELIU COPOSU! AZI, RELUĂM ACEASTĂ COLABORARE!
La 26 noiembrie 1991, Corneliu Coposu, Președintele PNȚCD, a fondat Convenția Democrată Română – CDR -,partidele co-fondatoare fiind PNȚCD, PER, PNL, PSDR, PAC și UDMR. În 1994, Coposu a decis scoaterea UDMR din Convenție. PER a rămas în CDR, participând la guvernarea 1996-2000.
Prin urmare, Protocolul de colaborare semnat între mine, ca Președinte PNȚCD, și Dănuț Pop, Președintele PER pentru a forma, alături de alte partide și organizații civice o Platformă politică nouă, stă pe FUNDAMENTUL
POLITIC CREAT DE CORNELIU COPOSU.”

Adică își bate joc de inteligența propriilor adepți. Și ei tac, cu puține excepții, cum ar fi cei de la Brașov sau Reșița. Îmi vine în minte replica din ”Las fierbinți”: Bă, ești prost?!

Aștia doi își abureau membrii partidelor lor de ani de zile. O recunoaște chiar ”paveleasca” :

Discuțiile de organizare a unui pol politic extraparlamentar cu cele
două partide inițiatoare, au fost începute de mine și Dănuț Pop încă din 2016. Climatul politic general n-a fost, însă, propice formalizării acestui pol până în prezent.”
Dar acum ce are de formați voi ”polul cretinismului?”  Îi pregătiți un ”culcuș” politic lui Livache pe banii lui Vanghelie?
Așa fac și ”fetele virgine” când merg la ”produs” prin străinătate și se întorc pline de aur și mașini. ”Am muncit dragă la un magazin de dimineața și până seara!”. Really?!

În loc de concluzii și…ocluzii

Doar idiot să fii și să te lași prostit electoral de așa ceva. PER, este pubela gunoaielor strânse de pe stânga, PNTCD a celor de pe dreapta. Însă gunoiul tot urât pute, indiferent de proveniență. Face viermi, infectează mediul înconjurător, deranjează și produce vomă, viruși, bacterii, boli.

Ei speră să facă pragul de 5 procente. Sunt aproape siguri de asta. Îi mai ajută probabil , pe ”cu degetul” și PSD. Mulți dintre cei de pe listele PER dacă nu prin imunitatea parlamentară, merg la pârnăi.

Miza a doua este…banul. A treia, parvenirea și folia de plastic peste mirosul de căcat. Ce ecologie? Ce creștin -democrație?  Poate CRETIN-DEMOCRAȚIE!

În politica românească există totuși și creștin-democrați adevărați , dar ei sunt la PNT Maniu-Mihalache. Adică cei care chiar sunt urmașii lui Coposu, Rațiu, Maniu, Mihalache. Oameni care nu s-au vândut niciodată, dar au plătit cu pușcării. Cu viața unii, pentru a rămâne demni. Sunt și ecologiști adevărați, Verzii. Ei chiar au proiecte, chiar dezbat teme ecologice, chIar vor curățenia și ecologizarea politicii naționale. De aceea sunt și recunoscuți pe plan european, au alianțe cu verzii germani. Pe papagalii ăștia de la PER cine îi recunoaște din Europa?

Eventual Sile-Cămătarul când este plecat la furat prin UE.

Dacă această grupare chiar obține mai mult de 1 la sută, e clar totuși că avem de-a face cu o populație de tâmpiți. Și Petre Țuțea avea dreptate!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *