SEXGATE LA AZILUL DE BĂTRÂNI SIBIU

 

Fiindcă nu a stat la… a vrut să o bată- înregistrare bombă

Deși la vârsta lui ar trebui să își crească nepoții sau să se bucure de ce mai e de bucurat prin lmea asta, directorul Săcelean al azilului de stat din Sibiu, își găsește ”bucurii” la tot felul de angajate . Semn că omul ”mai poate” , dar și cineva trebuie să consume stocurile de Viagra de prin farmacii. La cei 68 de ani ai săi, omul nu vrea să lase locul altuia mai tânăr, ba mai mult tot face cereri pe la autoritățile locale să îl mai lase în funcție. Este tot mai clar că insul are o proptea pe la Consiliul Județean și madam Câmpean, liberala din fruntea CJ Sibiu, nu e străină de situație. Acuzațiile unor angajați ai Azilului în cauză, precum și investigațiile celor de la Ziua-on-Line arată în mod evident că instituția condusă de Săcelean este un ”centru de afaceri necurate” la care sunt racordați politicieni locali, sau…cine știe și alții de mai sus dar care au plecat tot de la Sibiu. Oameni c școli ”fără finalizare” pe la ruși, de exemplu. Fiindcă altfel nu se explică menținerea pe funcție a acestui individ. Ar mai putea fi totuși o explicație….Bătrânul este vre-un geniu al administrării azilelor de vârstnici, sau….poate că fiind acolo director de ce să nu rămână în continuare internat acolo? Mai e n singur pas….mic…mic de tot. Că la câte amante ”babardește” nu credem că e prea înghițit de familie.

SEXUL CU ȘEFUL-condiție esențială de a ”trăi bine” ca angajat

Potrivit investigatorilor Ziua-on-line https://ziua-online.ro/investigatii/acuzatii-grave-de-hartuire-sexuala-la-conducerea-azilului

”donjuanul mioritic” își satisfăcea amantele cu tot felul de cadouri , de la frigidere la autoturisme, mai puțin cu….munca fizică. Deh, vârsta, stresul….Covidul…Cică omul are o cameră lângă birou unde pe lângă faptul că doarme în timpul serviciilor de gardă, își așteaptă amantele , angajate de regulă, în costumul lui Adam, e drept cam necălcat de vreo 15 ani încoace, biologia făcându-și treaba implacabil. Cine nu trece prin ”camera veselă” are probleme de tot felul. Chiar și detașări în azilele private din județ unde sunt focare de covid. Cazul Șelimbăr fiind relevant în acest sens. Situația cu Șelimbărul fiind caz clar de DNA!

ÎNREGISTRARE BOMBĂ ÎN CARE SÂCELEAN SE DĂ DE GOL….PUȘCĂ

Una dintre angajate a reșit să-l înregistreze pe iubărețul protejat pe când acesta a sărit la ea să o bată. Din înregistrare desprindem faptul că tipa nu ”a stat” la ”camera magică” a lui Săcelean.

Mai mulți angajați ne-au contactat și au început să ne pună la dispoziție tot felul de documente. Reiese clar că omul de la conducerea Aziulului e pus de ani de zile pe căpătuială, din banii contribuabililor sibieni, de la gura bătrânilor internați în azil, nii pe șpăgi grase. Însă omul nu fură de capl lui, ci are ”spate” și nu pe gratis. Ar mai exista și intermediarii , dar despre afacerile necurate de acolo vom reveni. Deocamdată facem ”încăzirea” și cine ar putea ști mai bine cum e cu ”încălzirea” din camera de lângă birou, dacă nu Săcelean. Și amantele lui….Cică una va fi foarte nervoasă că ne-am apucat și noi să scriem despre subiect alături de colegii de la Ziua-on-Line….

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *