Lepădatul de ”Satana”

Da, se poate și mai rău

I se pregătește un nou partid lui Dragnea?!

by Alex Oprea

Filialele PNTCD se leapădă de impostorul Aurelian Pavelescu cel care a încercat prin întreaga sa activitate și existență de vierme să arunce în derizoriu tot ceea ce înseamnă creștin-democrație și memorie a ”Sfinților Închisorilor” comuniste. Genul de tărătoare politică, dizgrațioasă și pestilențială, gândacul și-a construit cariera de tip ”fake” pe suferința patrioților români ai istoriei acestui neam, vânzând și cumpărând sau mai exact furând până și podelele din magazinul de vise la o lume mai bună a românilor. Este absolut ciudat și de neînțeles cum flegma asta politică a avut totuși adepți și mai are. Fiindcă ceea ce le reproșez celor ce au rămas lângă el, acceptându-l ca președinte al PNTCD este tăcerea, acceptarea și prin asta părtășia la mizeriile săvârșite de această euglenă.

Prima filială care se dezice de vierme este filiala PNTCD Caraș Severin. Poate și cea mai activă din alegerile locale dintre filialele PNTCD-iste dar care însă nu ne–a convins că e de dreapta, ci mai mult pro pesedistă. De ce au tăcut și tac acum celelalte grupări pntcd-iste? Nu ne explicăm, sau poate că da….Mentalitatea slugii. Cert este că oamenii care l-au acceptat pe vierme drept lider, nu au ce căuta în mișcarea creștin-democrată aflată în refacere! Deocamdată, cât mai trăiesc eu, adică încă mulți ani.

Pavelescu, precum un gunoi veritabil, pare că și-a găsit loc ecologizându-se la pubela de gunoi denumită pretențios PER. Un partid ce ar fi putut avea o frumoasă ascensiune pe zona ecologiei , alături de Verzii lui Călinescu, dar care a fost capturat de ”ecologizații” din PSD, slugi dragniste de genul Mitralieră, Șerban Nicolae, Mario Rafael sau de slugi ”vanghelistice” gen Bahmuțeanu, Igor de la Iași, mutat la Vaslui ca să i se piardă ”umbrele” infractionale. Un partid în care Pavelescu se potrivește de minune, e exact mediul său. Poate ar mai fi nevoie și de Oprea Gabriel, sau de deputatul ”Shaormă”. Clarificările doctrinare ale acestei grupări nu sunt necesare, deoarece ele străbat din belșug (și belciug) din componența listelor de la parlamentare: ”vânzarea până și a mamelor din morminte spre binele nostru, al Covizilor politici”. Pentru că PER nu are nimic cu ecologia ci cu prăduirea statului, cu furatul pădurilor, cu uciderea animalelor la Midia, cu șpaga…Cred că doar anormal să fi să-i votezi. Poporul este însă uneori surprinzător. Credeam că mai rău decât cu PSD în Parlament nu se poate. Așa am crezut și despre PDL, acum ”ecologizat” și el în PNL. M-am înșelat! Se poate și mai rău: Cu PSD 2.0, adică Partidul Escrocilor Români. Sau cumva i se pregătește un nou partid lui daddy pe când se liberează?

One thought on “Lepădatul de ”Satana”

  1. De cand are partid Călinescu? Si inca verde? parca ziceți deunazi ca afost inscris pe cuvantul satrapului (secretarilui general) proces pe rol la Tribunalul Bucuresti dosar n19426/3/2019

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *