Am avut dreptate! PER a devenit fosa ”aseptică” din politica românească

PARTIDUL ESCROCILOR ROMÂNI (partea a V-a)

Dacă DIICOT-ul și-ar băga nasul prin parohia lui Dănuț Pop numită pretențios PER, ar avea de lucru vreo câțiva ani. Pentru că la PER se adună toate rezidurile politicii stângiste refuzate până și de PSD. Sigur, toată această primire în PER umflă buzunarele liderului formal, fiindcă este greu de crezut că un om cu toate facultățile mintale ar putea renunța și la ultima picătură de respect de sine pentru acest soi de compromis fără a beneficia de ceva. Și cu adunătura din jurul său, e de bănuit că Pop ”și-a băgat picioarele” în munca ecologiștilor tradiționali eliminându-i din partid sau de pe listele pentru Parlament, în orice idee de ecologie, gratuit. Mai ales că în urma tranzacției de la sectorul 1 și-a tras Mercedes de aproape 100.000 de euro.

VIITORUL SUNĂ ”BINE” PENTRU ECOLOGII PATRIEI

Un posibil scenariu are în centru apariția lui ”paranghelie Vanghelie” în fruntea listelor PER. Se vehicula încă dinaintea localelor faptul că Vanghelie va lua PER-ul de la Pop cu 3 milioane de euro.(https://cetateanul.net/articol-principal/vanghelie-camera-deputatilor-metoda-cioara-vopsita/) Însă Pop nu avea cu ce să-l momească pe fostul edil penal de la sectorul 5 , ca să-i ia banii, fiindcă la locale PER obținuse puțin peste 1 la sută la nivel național. Și atunci a trecut la racolări sau, mai exact a deschis ușile sediului cu chiria neplătită ”căzăturilor” pesediste Șerban Nicolae, Cătălin Ivan, ”Mitralieră” Rădulescu,  Liviu Pleșoianu. Pentru ca tabloul să fie complet, brusc au devenit ecologist și Aurelian Pavelescu ( încercase să candideze pe listele PSD dar Ciolacu i-a dat cu flit aparent sau pur și simplu l-a trimis ”în control” la PER), un trădător de cea mai joasă speță, dar și sluga fidelă a lui Codrin Ștefănescu, un anume Ilie Rafael, membru la toate partidele de prin sectorul 5, dar mereu constant în slugărirea lui Codrin ”cap luminos (nu luminat)”.Ultimul a devenit secretar general la PER, ca să-i țină locul cald șefului său, Codrin Ștefănescu, pe care îl vom vedea și ”ecologist” în zilele următoare. Sigur că prostul de serviciu, Rafael, nu pictorul ci non persoana, va zbura din schemă imediat după ”generale” mai ales că Vanghelie, cumpărătorul, nu îl mai suportă. Dar asta nu o știe Rafi, sau o știe și încearcă să-și negocieze ieșirea….Oricum va lua țeapă, așa cum va lua țeapă și de la Piedone care i-a promis o ”foncție” la primăria sectorului 5 dacă-l susține. Și l-a susținut, fraierul….

Mutare previzibilă

Bahmuțeanca s-ar putea să-l aducă pe Tudorache în ”echipa” dubioasă de la PER, iar Pop se va retrage în plină ”glorie” dar cu buzunarele burdușite.(https://www.curentul.info/dezvaluiri/lui-tudorache-i-s-ar-fi-cerut-500-000-de-euro-pentru-ca-seful-dgaspc-sector-1-sa-fie-scos-de-pe-lista-per/) Mai ales că Tudorache e păpușa lui Vanghelie, tot pe bani, bineînțeles. În final ecologismul diliu va fi condus de Vanghelie, secretar general va fi Codrin Ștefănescu, Tudorache vicepreședinte, Rafael paznic, Pop…observator la distanță.

Nu pleacă așa ușor câinele de la măcelărie!

Sigur că au rămas și unii fideli din veche echipă oameni cu bube mari, unii chiar cu un pas în pârnăile patriei. La Constanța de exemplu îl regăsim pe liste pe ”el lidero” ecologic Morar. El nu este străin de exportul de animale vii, lucru ce ar trebui interzis, dar nici de oile moarte în urma eșuării vasului ce urma să le ”transhumeze” din țară. Nici Oiță (așa-l cheamă!) că tot vorbeam de oi, de la sectorul 4 nu vrea să plece de lângă ”măcelărie” ca fidel al lui Pop. Deocamdată… Ca să nu-l lăsăm singur pe Moraru, nu-l uităm nici pe Igor de la Vaslui personaj insalubru fără nicio legătură cu …aerul curat. Despre ei însă vom avea materiale separate, mai ales înainte de alegeri, ca să știe lumea să se ferească de ei ca de dracu sau ca de…PSD. Mai este ”pe vine” și ministrul ”Genunche”, dar am auzit că o ia și pe ”Abramburika” cu el, ca tabloul să fie cât mai complet în penibil. Sigur că doar niște idioți ar vota cu gruparea cvasiinfracțională constituită la umbra copacilor tăiați de ”o parte a ecologiștilor” cu ar spune un mucalit. De fapt aici vorbim de o mașinărie de făcut bani ca la balamuc că vine criza. Că doar nu veți crede că îștia au vreo treabă cu ecologia….!

Deci, PER nu mai are demult nicio legătură cu mișcarea ecologică din România, chiar și așa firavă și pe ici, pe colo, prin părțile esențiale vândută. Mai rămâne Floriiiiinnnnn Călineeescuuu cu verzii lui, deși la nivel european ecologiștii câștigă teren fiindcă la urma urmei este fiesc așa. Însă ecologiștii lui Pop încearcă și pe această cale să scoată România din jocul european, chesti care îi convine de minune lui Putin și imensei sale găști…

.Uuups…ce-am scăpat-o…!

 

3 thoughts on “Am avut dreptate! PER a devenit fosa ”aseptică” din politica românească

  1. Florin Călinescu a vopsit in verde mai ciudati ca si „cazaturile din psd” ; săracul va fi trimis dupa gratii inainte de Craciun asa ca sa nu fie singur!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *