Partidul Escrocilor Români (episodulIV)- Pavelescu-curva din colțul străzii

By Alex Oprea

Partidul care trebuia să reprezinte mișcarea ecologică în țara lui Papură -Vodă a devenit după alegerile locale Partidul Escrocilor Români. Buda publică a așa pretențios numitei politici românești, PER, își mai asumă un escroc: Aurelian Pavelescu.  Furăciosul de ștampilă, a unui partid ce ar fi trebuit să însemne exemplul moralității în politică, avocățelul de doi bani, după ce l-a lins pe Dragnea, va candida pe listele PER la parlamentare. Nici măcar pe partidul lui nu are bunul simț să candideze, deoarece știe că l-a distrus și l-a transformat în sulul de hârtie neigienică cu care PSDRAGNEA se ștergea pe unde îi venea lui bine. Practic, toți lingăii lui Dragnea se regăsesc în Partidul Escrocilor Români!

Încercările securistice de a compromite adevărata creștin-democrație din România și-au găsit unealta în persoana lui Pavelescu și a acoliților lui. Numai că cei cu adevărat de dreapta au părăsit demult PNTCD, și s-au grupat de ani de zile în diferite formațiuni mici creștin-democrate, dintre care începe să devină tot mai vizibil PNT Maniu-Mihalache, adevăratul urmaș al Seniorului. O grupare de oameni total integri, care nu au acceptat compromisul, fie el și politic, și care au o viziune europeană asupra României. Așa cum le-a lăsat-o Seniorul cu limbă de moarte. Viziunea, nu țara, fiindcă țara e încă ”curvită” de cei care o conduc și de majoritățile bazate pe miloagă, nemuncă și prostie patologică.

Eu nu înțeleg și nu voi putea înțelege cum e să-ți vinzi trupul ucigând idealuri. Oare revenim cumva la un soi de marxism de tip toaletă publică? Oare începem din nou adularea curvească prin care Dumnezeu e plătit sau lingușit fără esențele reale ale creștinismului? Oare începem să credem că legătura de cârnaț e mai importantă decât sufletul? Poate de aia momentul cel mai important al zilei de 1 decembrie post monarhice e îngurgitarea ciolanului cu fasole... Apropos, de unde ”tradiționalismul” acestei execrabile și cvasi-neecologicei combinații de bucătărie rudimentară , dreasă cu mult usturoi ca să nu i se simtă gustul real? Păi…exact de acolo de unde provine și tembelismul sintagmei de ”biserică națională” De acolo, din fundul gândirii idealizate prin revoluția mațului gros și a hârtiei igienice. Un SOI DE BASIC INSTINCT cu viol în loc de sex din dragoste, tipic lui Pavelescu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *