Suveranism

by Ovidiu Bunea
Suveranism . Mulți mestecă între măsele cuvântul necunoscându-i înțelesul . Ni-l explicä Adișor Năstase , autoîmpușcatul, mare suporter al acestei tâmpenii . Suveranismul se referă la aparatul de stat, la stat, mai degrabă decât la națiune, la „bobor” .
Când România , cea din afara UE, și-a exercitat cu adevărat suveranitatea în ultimii 1000 de ani ? NICIODATĂ !
Și , cuprinși de tembelism, loviți de câte o streche scăpată de la Lubianka , idioți absoluți , gen Șerban Nicolae, o cacofonie în nume și existență, le vorbesc altor cârduri de oligofreni cum luptă ei pentru suveranism .

Repet întrebarea, când România, cea din afara UE, și-a exercitat cu adevărat suveranitatea în ultimii 1000 de ani ? NICIODATĂ !

Cum sa susții o asemenea monstruozitate că , vezi Doamne, România este o colonie occidentală ? Nici prin cap nu le trece occidentalilor să ne facă pe noi colonie . Tocmai, noi nu suntem occidentali, de aia suntem cretinii galaxiei . Pe noi ne-au guvernat când turcii, când rușii, când prostia noastră imensă în scurtele perioade în care am avut impresia că suntem independenți .
Orice tâmpenie care spune că , vai, românii își doresc suveranitate , etc. , etc., este doar o tâmpenie . Suveranitatea pe care o clamează aceste jigodii mondiale înseamnă RUSIA .
Chiar pe pagina lui Șerban Nicolae, un individ a explicat la fix ce înseamnă pentru români chestia .”Cum adică , dom’le, să devenim colonie a Occidentului ? De ce , să nu mai putem mânca mici de-ai noștri, naturali?”
Înțelegeți , asta văd românii în tot și toate, mâncare, băutură și defecarea celor ingurgitate .
Scria un imbecil aterizat prin America, probabil după legile lui Murphy , că noi nu suntem urmașii Romei .

Asta ne-ar mai trebui , să ne rupem de latinitatea noastră evidentă si să nu mai fim, măcar administrativ, parte a UE . Protocronismul ceaușist trebuie combătut cu mare energie , spunând adevărul istoric . Dacii au însemnat niște triburi care nu aveau cultură, alfabet și îi chemau în ajutor pe romani să le facă niște amărâte de cetăți .

Apoi trebuie spus că românii nu au fost buni creștini niciodată, că domnitorii noștri eroi au însemnat doar doi-trei , că singurii care au făcut ceva pentru țara și poporul acesta au fost regii . Trebuie spus că România a devenit un stat grației lui Napoleon al III-lea și , mai târziu, lui Woodrow Wilson , președintele SUA în timpul primului război mondial . Fără ajutorul lor și fără regi , aici scria și acum BARBARIA , sau , mai grav, Rusia .
Așadar, cei care fac apel la mărețul „bobor” de altă dată , bat câmpii . Când Europa avea universități , noi nici nu știam cum ne cheamă .
De aceea , noi suntem urmașii Romei, iar locul nostru nu poate fi altundeva decât în Europa occidentală !

 

 

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *