BOMBĂ- Ecologiștii pregătesc o nouă țeapă!

 

”Căzăturile” dragniste din PSD deschid listele PER la parlamentare.

Deși liderii PER vehiculează tot felul de procente umflate ale partidului la locale pentru a atrage ”fraierii” expulzați de pe listele PSD să candideze din partea ecologiștilor , bineînțeles că nu pe gratis, fiecare urmând să-și cumpere locul pe liste de la lideri, investigatorii IRD au intrat în posesia cifrelor reale. De fapt PER a obținut în locale un procent sub marja de eroare, anume 1,4 la sută la nivel național. De fapt se pune la cale un nou tun financiar, așa cum în locale s-a întâmplat la sectorul 1, dar la o sumă mai mică. Undeva la 200 ,000 de euro, cu prilejul candidaturii Adrianei Bahmuțean. Bine, pare că acei bani au fost încasați de un intermediar a l președintelui Pop care a și dispărut cu ei, așa cum am înțeles din înregistările pe care le avem.

Mare coadă azi la sediul PER cu oamenii lui Dragnea care nu au mai avut loc pe listele PSD. Dăncilă, Carmen Dan, Șerban Nicolae, Liviu Pleșoianu. Să nu uităm și de cel care l-a supărat pe Ponta fiindcă o tot invita la cafele pe Daciana, Cătălin Ivan, înverzit și el brusc. Peste toți aceștia, șef a devenit sluga fidelă a lui Codrin Ștefănescu, un anume Ilie Mario Rafael, fost ”secretară” la el…Rafael a devenit prim vice președinte al PER, cu misiunea de a-i conduce ”căzăturile dragniste” din PSD, reciclate de Pop. Lista ”ecologiștilor” va fi deci deschisă de Șerban Nicolae, pe locurile eligibile urmând a fi Viorica Dăncilă, Carmen Dan, Liviu Pleșoianu dar și diliul deputat Mitralieră, revoluționarul de carton înmuiat în zeamă de varză,  numit peste noapte…peste noaptea minții, lider PER ARGEȘ. Precis că din acest moment , Dănuț Pop devine doar cel care-i ține locul călduț lui Liviu Dragnea până iese din pușcărie. Sigur că nu pe gratis!

Iată deci că despre ecologie vor vorbi alții, probabil aceiași care chiar au crezut în mitingurile antifraking, în Roșia Montana liberă de cianuri, sau în lupta antităieri de copaci. Însă ei da, nu sunt ”politicieni” ci ei reprezintă o parte din societatea civilă. Încă odată e foarte clar că agenda ”politicienilor” nu are nici o legătură cu poporul român….La fel e în toate partidele dealtfel…Urmează dezvăluiri ample, în așa fel încât românii să voteze în mod conștient…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *