MIROS DE CĂTUȘE ”PROASPETE” LA SSMRLIC-autoritatea pentru Revoluționari-

by Alex Oprea

Iată că după aproape 7 ani de anchete, semnale, plângeri penale, perioadă în care am fost terfeliți de mafia din SSMRLIC prin cele mai crunte noroaie, avem din nou dreptate. Un document guvernamental de control, făcut public astăzi confirmă virgulă cu virgulă veridicitatea informațiilor noastre. http://control.gov.ro/web/wp-content/uploads/2020/10/SINTEZA-SSRML.pdf?fbclid=IwAR14s-OV8T4qy-vzFebZC490kpaye8PzC0zhbCwvRE37jzjldrNTPCpRdEc  

Sigur că este cel puțin dubioasă constatarea organelor de control cum că nu există o bază de date corectă legată de numărul beneficiarilor Legii341, cea referitoare la revoluționari, fiindcă de fapt nimeni nu a dorit ca această bază de date să ajungă pe mâna ”contrololilor” Ea există, dealtfel sunt două baze de date , una cu revoluționarii merituoși și una cu cei falși. Raportul este însă edificator în acest sens, datele obținute și conținute în raport fiind corecte.

Vinovații fără vină?

Pentru întreaga situație, vinovați sunt în primul rând toți cei ce au condus instituția până în prezent. Inclusiv actualul Secretar de Stat, ca să nu avem discuții! Nu vom înșira aici rechizitoriul, deoarece îl puteți consulta accesând linkul de mai sus….Rechizitoriu am spus?!? Sper să am ”gura aurită”, fiindcă marile ”furăciuni” în materie de drepturi de călătorie, certificate false, certificate și drepturi pentru securiști, inadvertențe în materie de transmitere de tabele către Președinție, trebuie recuperate. De la cei vinovați și mai puțin de la cei în cauză, anume falșii revoluționari. Pentru că fără complicitatea șefilor instituției în discuție, asemenea manopere nu ar fi putut fi puse în operă.

Softuri erau, voință nu era, de ce?

Este foarte clar că fiecare dintre foștii secretari de stat, inclusiv actualul au avut ceva de ascuns. Deși existau softurile pentru a pune la punct o bază de date oficială și corectă, șmecherii de la SSMRLIC nu s-au folosit de aceste softuri. Răspunsul la întrebarea DE CE, e simplu: Încercarea de a ascunde ilegalitățile proprii sau a ”prietenilor” de dinainte. Cu alte cuvinte vorbim de un grup infracțional organizat, care de peste 20 de ani a confiscat instituția și au folosit-o în scopuri obscure cum ar fi: îmbogățire fără just temei, bani negrii pentru campanii electorale, cumpărare-vânzare de influență, toate acestea având un singur rezultat, sa scop(?) : ARUNCAREA ÎN DERIZORIU A CELOR CARE AU ÎNFĂPTUIT CEL MAI IMPORTANT ACT ISTORIC DUPĂ UNIREA DIN 1918.

Scopul scuză mijloacele

Aproape sigur că denigrarea și murdărirea adevăraților înfăptuitori ai democrației de după 1989 a fost o manevră a fostei securități, perpetuată până în prezent. Dacă privim spre slujbașii din SSMRLIC, observăm că aproape fiecare personaj din zona răspunderii avea, are sau …va avea legături cu zone ale serviciilor secrete foste și actuale. Aproape toți au venit la conducerea instituției cu plasa cu 1 leu în care aveau chiloții de schimb, devenind în puțini ani putrezi de bogați. Practic nici unul nu și-ar putea justifica averea de după funcția deținută la SSMRLIC, dacă ar fi trăit doar din salariu. Poate unul singur dintre ei…Sistemul mafiot a funcționat astfel: unii comandau, iar ceilalți executau. Executanții, pentru serviciile aduse primilor au fost lăsați să jefuiască…Ceilalți,care s-au îmbogățit, anume șefi de asociații, personaje dubioase din mișcarea revoluționară, cum ar fi Starcz, Alexa, Mișcovschi, aparent fără funcții în instituția respectivă, șantajau executanții, astfel că au devenit ”strângători de șpăgi din teren”, creându-se o adevărată rețea. Ultimii nu aveau nicio miză decât propria îmbogățire fără muncă, fiind prea proști ca să fie băgați în seamă de cei care au conceput planul diabolic.

Ce e de făcut?

Petrică Balint , unul din șefii ”externi” ai mafiei

Așa cum scriu cei care au întocmit raportul, REORGANIZARE LA SÂNGE! Însă fără răspunderea celor vinovați, fără recuperarea prejudiciilor create de la cei vinovați,fără corecțiile absolut necesare de atitudine,fără sprijinirea acțiunilor de ”ecologizare” instituțională dar și personală de către revoluționarii adevărați, imaginea lor nu se va modifica semnificativ. Fără o mână forte la conducerea acestei instituții și fără o curățenie totală în echipa de la SSMRLIC, rezultatele nu vor veni, ci dimpotrivă, mizeria se va adânci. Poate că a sosit vremea!

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *