PER-PARTIDUL ESCROCHERIILOR ROMÂNEȘTI?-episodul2- Adunarea penalilor-

Continuăm argumentarea titlului acestui serial cu prezentarea ”personalităților” din cadrul PER. Aruncați de partide, inclusiv de liderul partidelor corupte, PSD,  penali renumiți s-au adunat în jurul lui Dănuț Pop, candidând la locale. Odată cu aparițiile lor, filiala Alba a PER a plecat in corpore , neacceptând să ”respire același aer” cu penalii lui Pop sau cu ”țațtele” de carton cum ar fi Adriana Bahmuțean la sectorul 1 – subiect foarte interesant dacă urmăm banii rulați cu prilejul candidaturii ei.

ANTONIE SOLOMON- candidat la primăria Craiova, a primit 50.000 de euro mită pentru a-l ajuta pe omul de afaceri Cornel Penescu să construiască un magazin, faptă pentru care a stat 3 ani în pușcărie. Iată ce declara în fața porșilor pușcăriei: „Asta este. Respect decizia ICCJ, chiar dacă nu îmi convine, dar nu fac comentarii. Aşa că o să îmi petrec o perioadă de timp la penitenciar aici, în Craiova, sau, mă rog, la Severin, nu ştiu exact care e regimul de detenţie la semideschis sau liber, după care o să revin lângă familie. Dar nu la primărie sau în viaţa publică. (…) Mi-e dor deja de nepotul meu” Iată că a revenit în viața publică, cu pretenții de a fi din nou primarul Craiovei. Sigur că a băgat și bani în campanie, pe care acum riscă să nu-i mai recupereze de la Autoritatea Electorală Permanentă fiindcă PER este în executare silită tocmai de către instituții ale statului. Chiar dacă au folosit acolo conturi separate prin obținerea mai mult sau mai puțin legală de coduri fiscale în tentaiva de a se sustage executării silite. Min Finanțelor fiind deja sesizat despre această manoperă cu aparență de legalitate. PENALUL Solomon negociază acum n loc la parlamentare pe listele Olguței Vasilescu-PSD.

MIRCiA GUTĂU-a ajuns din nou primar al municipiului Rm. Vâlcea . El  a fost achitat definitiv de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie într-un dosar în care a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni închisoare pentru luare de mită, sentinţa fiind anulată în urma rejudecării procesului în baza unei decizii CEDO.

În noiembrie 2016, Curtea Europeană a Drepturilor Omului a decis că lui Mircia Gutău i-au fost încălcate dreptul la apărare şi dreptul la un proces echitabil în procesul de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, care l-a condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare, după ce două instanţe inferioare hotărâseră achitarea lui. Nu că nu ar fi comis fapta, atenție!

Mircia Gutău a fost acuzat de procurorii DNA că, în perioada aprilie – iulie 2006, a pretins de la un denunţător, acţionar majoritar al unei societăţi comerciale, suma totală de 50.000 euro, atât în mod direct, cât şi prin intermediul viceprimarului Nicolae Dicu, pentru a-l ajuta pe omul de afaceri să obţină un certificat de urbanism pentru un teren situat în municipiul Râmnicu Vâlcea. Nicolae Dicu a executat și el închisoare, nefiind achitat , pentru dare de mită.

BRĂDUȚ IVAN- fost viceprimar la Dobroesti, ILFOV. prins în flagrant cu luare de mită. Insul i-a luat la bătaie pe procurorul și polițistul care l-au prins, în final fiind condamnat cu suspendare. A candidat la Primăria Dobroești, ieșind consilier, urmând a deveni din nou viceprimar acolo.

Dincolo de aceștia, mai amintim și susținerea lui Piedone la sectorul 5, candidatura Adrianei Bahmuțean (iepuraș pt Tudorache) la sectorul 1, aducerea în fruntea filialei PER Gorj a unui fost condamnat pentru furturi, în persoana lui ION SĂVOIU.  Despre iamginea creată în jurul acestui partid, vă lăsăm pe dumneavoastră să decideți, dar în spatele ideii de ecologie se ascunde de fapt mizeria de sub preș….un preș care începe să prindă ”mucegaiuri, bube și noroi”…

One thought on “PER-PARTIDUL ESCROCHERIILOR ROMÂNEȘTI?-episodul2- Adunarea penalilor-

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *