”SCHIMBARE?!”….

by OVIDIU STOENESCU

Cred ca ne amăgim profund cu acest slogan păgubos după 30 ani de asa zisa democrație, de când îl tot auzim și speram. Aceleași înjurături,jigniri,circ mediatic,aceleași promisiuni desantate,aceleași acuzații reciproce de corupție intre candidați. L-am auzit pe fostul președinte Băsescu acuzând-o pe Firea de furt din banii statului și arătând dovezi de cum a luat milioane de dolari din firma Crescent fără sa-i mai înapoieze.

PE BUNE? Cine vorbește de astfel de lucruri? Ai fost președinte 10 ani, ai deținut aceste informații si nu s-a întâmplat nimic,ai lăsat-o pe Firea sa ajungă pana aici, sa ne mintă și să ne fure în continuare. Și sunt uimit că nici un onorabil ziarist nu se întreabă cum de a scos Traian Băsescu din Cotroceni astfel de documente ținute la fișete secrete si folosite de abia acum,adică la nevoie?

 Am urmărit presa centrală și nu prea am văzut că ziariștii au disecat afirmațiile lui Băsescu in condițiile în care la plecarea din funcție,fostul președinte era acuzat ca a plecat cu multe documente în copie, fapt inadmisibil.

Îmi este sila sa mai vorbesc de astfel de lucruri,de politicieni,fățarnici,mincinoși,ciorditori care au nenorocit aceasta tara, CULMEA SI CU SPRIJINUL NOSTRU. Si cred ca nenorocirea noastră se va perpetua in mare parte si cu aceste alegeri. Nu ne învățam minte,nu reușim sa gândim cu capul si in interesul nostru. Ne bucuram de tot felul de inaugurări de bucatele de autostrăzi, de bucatele de cale ferata sau de jumătăți de poduri,de câteva procente de măriri de pensii sau salarii. Si unde am ajuns în 30 ani? Sistemul sanitar este pe avarie cu toate ca onor guvernanții se lauda ca au investit sume enorme în pandemia aceasta, nespunând însă ce sume au intrat în diverse buzunare politice, sistemul de ordine si siguranță publica este varza, penetrat de lumea interlopa , sistemul de învățământ este în deriva ,s-a mutat pe net. Sa mai continui? Nu are rost dacă vom face la fel . Urmarea este știută.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *