Adevărul despre eroii lui 89 și minciunile presei românești

By Alex Oprea

Despre eroii din 1989 s-a scris destul de mult, dar mai ales s-au colportat minciuni. Presa, mai ales în perioada Băsescu-Ponta , la comandă a lovit în mod sistematic, după o schemă bine stabilită în cei care în 1989 au înfăptuit singurul act de curaj al românilor, autentic românesc, din istoria acestui popor. În 1990, ca membru al CJ Sibiu, declaram într-o întâlnire cu presa de atunci: ”Am putin peste 20 de ani. Dumneavoastră sunteți oameni maturi, cu mult mai multă experiență, dar pusă în slujba unui sistem criminal. De câteva zile sunteți liberi, datorită celor ce au ieșit la luptă și au învins un sistem ce părea a nu se mai putea schimba. Azi ne lăudați, scrieți despre noi frumos, dar nu fiindcă o credeți, ci fiindcă faceți pe voi de frică…Ne lingușiți pe noi, așa cum i-ați lingușit zeci de ani pe dușmanii noștri doar ca să vă păstrați posturile, fiindcă la muncă pe bune nu vă pricepeți. Dacă nu reușeam ne înfierați cu mândrie proletară. Așa că ori vă dați demisia de la ziarul la care lucrați, ori vă dau eu afară. Sunteți o adunătură de ipocriți și de curve….” Și i-am dat afară…

Securiștii de atunci, au tăcut o perioadă, părând mielușei, însă imediat după 1990 au revenit în viața socială, dominând societatea post revoluționară economic și politic. Mai ales după 13-15 iunie, când au văzut că ”se poate”. Iliescu se mulțumea cu puterea pe care i-o conferea funcția supremă în stat, menținerea lui pe acest post fiind la schimb cu ”reabilitarea” securiștilor și a nomenklaturii fostului PCR. Asta a fost de fapt și imunizarea sa în fața crimelor de după 22 decembrie.

Din acel moment revoluționarii nu mai contau, decât atunci când noua-vechea clasă politică își umplea gura cu discursuri prin care voiau să convingă lumea de ceva…Și le reușea…Fiindcă lumea ieșise din ”noaptea comunistă” fără a înțelege exact ce e democrația, fără a avea modele sociale de tip liberal sau creștin-democrat. Democratic vorbind, românii erau total needucați. Pe acest fond s-a întâmplat mineriada, reprimarea sângeroasă din 13-15 iunie, aplaudată de majoritatea populației, dar hulită de societățile democratice din Europa.

DE LA PCR LA…PCR

Numai un naiv ar mai crede azi că urmașul aproape în oglindă al PCR nu este PSD. Istoria acestei aparente transformări o știm cu toții. PCR devine FSN, cu aproape aceeași oameni, pe ici pe colo împănat cu revoluționari, pentru a da o aparență de credibilitate ”noii formațiuni” care se declara cumva, folosind accepțiunea de azi, de tip civic. Cu câteva ”marote” aruncate public, dar cu intenții de rebolșevizare a societății după modelul Perestrioka, la care însă societățile din jurul nostru renunțaseră imediat după revoluțiile pașnice din același 1989. Iliescu, liderul FSN declara atunci: ”Nu voi candida nici eu , nici FSN”. FSN se declara în mod ipocrit a fi acea formațiune care ar umple ”golul” de putere lăsat de comuniști, deschizând căile multipartite, ale alegerilor libere, asigurând tranziția la o societate democratică, după care să se retragă. Când s-au conturat deja partidele, unele prin desprinderea din FSN a celor care s-au prins de minciuna ordinară a liderilor acestei grupări, jocurile erau deja făcute. Fiindcă în FSN existau de fapt două grupări: una a comuniștilor și securiștilor care urma a-și prezerva privilegiile, una a ”fraierilor”, cu idei de dreapta, puțini la număr, dar care chiar credea că FSN era doar o grupare civică de tranziție. Când cei din urmă au realizat mârșăvia, sigur că s-au retras, au construit partide, dar deja acele partide au fost infiltrate de securiști și comuniști. PNȚCD-ul lui Coposu era gruparea cea mai periculoasă din punct de vedere ideologic pentru comuniștii din FSN, devenit apoi partid, motiv pentru care a și fost scos din joc total după anul 2000. Cu liberalii lui Câmpeanu era mai ușor să o dai la pace, fiindcă și Câmpeanu era ușor de cumpărat. Comportamentul de atunci a lui Câmpeanu, a lăsat un obicei prost în PNL, care a făcut de-a lungul celor 30 de ani tot felul de ”operații de tip anus contra naturii” prin alianțe cu așa zisa stângă postrevoluționară (PSD), SAU CU AUTODEFINITII PD-iști ai lui Băsescu (Alianța DA), renunțând atunci la candidatul propriu Stolojan ( un alt comunist vopsit în galben). Nu mai vorbim de alianța USL sau de ”sexul în grup” cu probăsiștii petrovieni ai lui Băsescu.  În tot acest timp PNTCD a fost atât de infiltrat de ”roșii” încât adevărații țărăniști au plecat care încotro, unii în cimitire cu inimile din nou frânte și învinși pentru a doua oară. Au apărut în fruntea actelor PNTCD-fiindcă fizic partidul nu mai exista ci doar niște hârtii și o ștampilă, inși dubioși precum Miluț ( despre care nu știm dacă e bărbat sau țața de la bloc), și mai apoi cel mai jegos personaj public al națiunii, acel avocățel speculant Pavelescu. Un fel de curvă cu pantaloni, pentru care nu există idei, idealuri, empatii, ci doar cum să o ducă el bine. Mâncătorul de broaște râioase de trei ori pe zi, din plăcere. Un fel de non persoană…

Răzbunarea

Gașca-aripa securistă

Problema pentru bolșevicii de tip nou, regăsiți deja în absolut toate formațiunile ”politice” post revoluționare, mai ales după decesul SENIORULUI COPOSU (pentru mine Coposu rămâne acea SANCTITATE a politicii românești,dealtfel singurul om politic cu adevărat după 1989) rămân revoluționarii. Fiindcă revoluționarii puneau în pericol în continuare ”noua construcție” bolșevică cu aparențe democratice fapt dovedit de mineriade, sau de alte manifestări ulterioare  din ”Piața cu kilometrul 0”…Astfel, Ilici și gruparea sa de ”ruși” ( mă refer aici la gândacii de bucătărie), începe să ”racoleze” revoluționari sau chiar să ”construiască” revoluționari. Aceștia , în majoritate covârșitoare, oameni cu un nivel de educație redus….unii chiar la absurd, dar cu câteva vârfuri: Voican Voiculescu, Petre Roman, Codrin Ștefănescu, Dorin Lazăr Maior, Emil Cutean, Mircea Bucur, Claudiu Iordache, Vintilă Meșter, și bineânțeles lepra Dan Iosif.

Aceștia și-au format la rândul lor grupări dubioase în jur, numite asociații sau uniuni de asociații, născându-se astfel și ”lideri de mâna a doua” cum ar fi: Dumitru Alexa, Mihai Orbulescu, Dan Curiban, Iulia Starcz, Costel Balint, Dorin Balint (BD), Vasile Mardare ( supranumit și ”zugravul”-creație directă a lui Maior pentru activitățile sale post revoluționare de zugrăvire a sediului asociației de revoluționari brașovene, ușă în ușă cu sediul PDSR, apoi PSD) și alții…Aceste grupări au fost primele răsplătite de ”tătucul” bolșevic Ion Iliescu, pentru ca această grupare să rămână activă sau în ”stare de alertă” în cazul în care cineva ar dori pe bune să radă bolșevismul de tip nou. Interfața cu Ilici era asigurată de neștiutorul de carte Dan Iosif, un personaj provenit din lumea interlopă dar ajuns consilier prezidențial la Iliescu.

ADRIAN SANDA- fost secretar de stat arestat

Sigur că în plasa întinsă de gruparea bolșevică au picat mulți revoluționari de bună credință, dintre care ulterior unii și-aiu dat seama de mizerie și au plecat, dar unii deja erau sclavi. Deveniseră șantajabili, și dacă nu jucau corect, erau amenințați direct sau indirect cu pușcăriile, cu bătaie ( cazul lui Maior care își adunase în jur interlopii din Brașov, care acționau la ordinul său) sau chiar cu lichidarea fizică ( liberalul Fesan în primul mandat de ministru a fost intoxicat cu mercur la fiecare cafea de dimineață). O altă dovadă e chiar cazul Maior, care nu a fost niciodată nici măcar certat pentru activitatea infracțională a sa decât în momentul în care a strigat la Iliescu și gruparea sa, fiind atunci lăsat din ”mâna protectoare a bolșevismului securist” și arestat. Această grupare, a avut misiunea clară nu de a promova idealurile revoluției din 1989, care erau profund de drepta moderată, ci de a servi drept armă prin care securiștii urmau a se răzbuna pe revoluționarii care i-au învins atunci, în 89, riscându-le privilegiile materiale dar și…aparent morale. Pentru că

George Costin-secretarul de stat a lui Petrov. Și el condamnat și arestat

grosso modo, unii au înfăptuit Revoluția, alții au devenit lideri ai acestora, de fapt nelegitimați de nimeni, decât de bolșevicii de tip nou în frunte cu Ilici! Astfel, în timp ce timpul trecea, compromiterea Revoluției se adâncea, implicit a oamenilor care au înfăptuit-o. Toate sub aparența ”luptei pentru idealurile” din 89, dusă de cine? De exact bolșevicii de odinioară și slugile lor șantajabile sau proaste, amintite mai sus. De aceea iată că găsim răspunsul la întrebarea eternă: ”Cum poate fi un revoluționar slugă la PSD?” UITE AȘA!

Minciunile cu drepturile revoluționarilor

Grupul social denumit generic ”revoluționari” , tot în scop manipulativ pentru compro

miterea lor și a ideii de revoluție, are mai multe componente: erou-martir, rănit în revoluție,reținut sau arestat în revoluție și luptător în revoluție, participant la revoluție. Acestea erau categoriile definite în legislația inițială ( L42, L 341). Nu apare în nici un text de lege categoria de REVOLUȚIONAR, așa cum presa sau vorbirea curentă o consacră. Ea nu există, iar ideea tâmpită și securistă apărută la scurt timp după consacrarea acestei noțiuni cum că ”revoluționarii au privilegii” este o minciună inimaginabilă într-o societate normală și o minciună în sine.

Astăzi un luptător în revoluție primește o îndemnizație lunară situată sub nivelul salariului minim pe

Emil Cutean, fost secretar de stat, arestat pentru furt din bani publici-PSD

 economie, mai exact 1818 lei. Această îndemnizație se acordă unui număr de 3500 de persoane. Alte 10.000 de luptători primesc lunar doar 1000 de lei, dar numai după împlinirea vârstei de pensionare. Celelalte categorii, urmași de eroi martiri, reținuți, răniți primesc în medie lunar suma de 1900 de lei. Există marii răniți ( cei schilodiți pe viață pentru că au luptat în revoluție și au fost împușcați) care primesc sume mai mari decât această medie, dar care sunt ignorați de cvasitotalitatea spitalelor atunci când ajung acolo și care cresc această medie a sumelor. Bun, din totalitatea beneficiarilor acestor legi, au murit peste jumătate, din 2004 de la apariția Legii nr 341 și până astăzi. Astfel că potrivit Casei Nationale de Pensii, azi sunt în plată , cu totul, luptători, răniți, urmași, reținuți, un număr de 13.501 beneficiari ai acestei legi, cu o medie a cuantumului drepturilor de 1800 de lei.

Suma totală a acestor drepturi ale celor cuprinși în Legea 341 este mult sub suma totală de exemplu pe care o încasează 500 de sportivi drept îndemnizație. Adică o suma mult mai mare se împarte la 500 față de o sumă mult mai mică ce se împarte la 13.500 de oameni.

De remarcat este faptul că în evidențele aceleiași instituții sunt peste 30 000 de deținuți politici, adică persoane cu vârste între 80 și 112 ani. Media veniturilor lor este de 1703 lei de persoană lunar. Logic este absolut halucinant să avem atâția oameni cu vârstă apropiată cu vârsta României care să fie ”foști deținuți politici”. Niciodată nu s-a făcut o verificare aici, deorece cifra reală a acestora nu ar putea depăși 800 de persoane. Nici un ”jurnalist” nu a deschis cutia asta a Pandorei…De ce? Ne vom ocupa noi de subiect, și va ieși circ mare…

Mai mult, avem un număr neverosimil de soții de fii de deportați politic care primesc și azi îndemnizații de aproximativ 200 de euro. Soții de fii de deportați politic… rămase văduve. Undeva la 10.000 de persoane. Păi cum 10.000 , fiindcă nu au fost atâția deportați în total?

Nu mai vorbim de nepoți de deținuți politici, care și ei primesc lunar sume de bani, cu miile, de neveste rămase văduve după nepotul de deținut politic, de urmași ai urmașilor, urmașilor….

Sorin Meșter-singurul Secretar de Stat PSD care nu a fost arestat

Însă doar de revoluționari se vorbește, doar ei sunt secundă de secundă tocați cu minciuni de presă în malaxorul neobosit al bolșevismului deșănțat din România. Asta pentru că niște idioți din presă cum sunt: Cartianu, Hoandră, Gușe, Turcescu ( pentru securismele lui a fost și promovat de Petrov), Dogioiu și alți milogi care scriu doar pe bani și nu din convingere sau cercetare ( ei nici nu au decât convingerea bancnotei și a mațului gros), reacționează la comenzi din zona Rusiei, SUSȚINĂTOAREA TUTUROR GRUPĂRILOR BOLȘEVICE ȘI DE PROSTEALĂ DIN ROMÂNIA.

Dacă ne uităm la persoanele care se ocupă cu propaganda anti revoluționari, ne îngrozim de trecutul lor. Unul de-a dreptul infracțional ( cazul Gazeta în care Hoandră a fost implicat în șantaje) sau de prostituție psihică ( aș fi folosit ”intelectuală” dar nu poți numi intelectual unul care doar dă copy-paste la ce îi trimite securistul pe mail) și mă refer aici la Gușe, Turcescu, Cartianu ( umbla ăsta la cerșit de bani prin Muenchen că nu avea ce mânca).

FABRIKA

Gruparea amintită la începutul acestui material și pe care cu ani în urmă o numisem FABRIKA, termen preluat de aproape toată mișcarea implicată în Revoluția din 89, avea misiunea și de a crea o masă de beneficiari ai Legii 341 care nu se încadra în lege. De ce? Fiindcă formațiunea bolșevică din România avea nevoie de agenți de influență, chestie de care s-a prins și gruparea petroviană numită la acea vreme PDL. ”Rafinarea” politică deja se făcuse, PSD conținea esența bolșevismului, iar PDL pe cea a securismului. Vom vedea că la un moment dat au apărut conflicte între cele două, miza fiind obținerea unor hălci cât mai mari prin exercitarea puterii și nu prin muncă cinstită. La fel se grupează și presa mainstream…Antenele vs B1, Realitatea…Vă las să analizați aici…

Fabrika deci, începe să producă așa zișii impostori, cu două scopuri principale: masă electorală și bani negri pentru campanii electorale. Un subscop este : îmbogățirea ”angajaților” din FABRIKA. Doar nu puteai să lucrezi cu miere și să nu rămâi și tu cu ceva pe mâini, nu?

Balint Petrică-unul dintre șefii FABRIKA-interlop cu conexiuni până la vârful PSD

Boardul FABRIKA a fost însă mereu la nivelul aparatului de stat, indiferent că a fost PSD sau PDL. Exemplificativ fiind gruparea George Costin, fost ministru PDL la autoritatea pt revoluționari, provenit din PSD unde de fapt își făcuse ucenicia în ”producție”. Când ăsta a început ”să se întindă”, dar după ce ar fi băgat un milion de euro în campania electorală din al doilea mandat petrovian, cum spun gurile ”rele”, bani necontabilizați, a fost arestat. La fel și pesedistul Adrian Sanda, când începuse să ”producă” nu pentru PSD ci pentru el, a fost săltat. Sigur, există în arestarea lui și o componentă de țap ispășitor pentru certificatele date lui ”mitralieră” sau Nicolicea…

Singurul care nu a fost cuminte, nerespectând ordinele ”eminenței cenușii dar chele”  Codrin Ștefănescu, in integrum, ( băgat până în gât în acțiunile de bolșevizare degenerativă a revoluției) e fosta slugă iliesciană Sorin Meșter. Cu două mandate de ministru ăsta a crezut că e mai deștept decât cei care l-au pus acolo, și a manifestat aparent o dorință de a face dreptate. Nu a reușit, fiindcă de fapt omul avea frustrări iar ”justițiarul” din el era foarte selectiv. Mai ales că titlul său de luptător în revoluție îi fusese respins în două rânduri de liberalul Fesan, pe când acesta își exercita primul mandat. Sigur, pesedistul și l-a obținut ulterior prin…Costin George, refurbished în PDList! Se leagă , nu?!

Iulia Starcz- sefa la org de femei sect 1 PSD. Membră a FABRIKA, ”n” dosare penale pe numele ei nerezolvate

Totuși , cu tot acest circ legat de FABRIKA și de impostorii deținători de certificate, oficial, din foarte multe dosare pe această temă deschise de Parchetul General, DNA, Parchetele locale, doar vreo 100 de persoane au fost dovedite că aveau certificate fără să le merite. 100 în 25 de ani de anchete, investigații, bani irosiți degeaba de procurori. De suferit au avut de suferit doar posesorii acestor certificate, funcționarii, aleșii, demnitarii care de fapt au eliberat aceste acte cu nerespectarea legii, nu! Adică ori de fapt vorbim de impostori care nu există, ori procurorii sunt atât de idioți încât ar trebui demiși. Aș mai adăuga, sau corupți….

Cert este că eu cred că sunt și printre deținătorii de certificate emise în baza legii 341, cu interpretarea acesteia după ”ureche” sau după cărămida de euro, falși beneficiari, dar asta nu înseamnă ca cei merituoși să fie mereu cei MEREU PEDEPSIȚI. Dacă am fi mai puțin cretini, am înțelege că dacă într-un grup de 10 persoane este un singur om cinstit, mai bine îi lași pe toți în libertate decât să riști a-l aresta și pentru o secundă pe cel cinstit. Cam așa funcționează dreptul penal procedural, chestie pe care nici în 2020 procurorii nu o pricep. Dar nici mulți judecători.

MANIPULAREA

Pentru că apărând poveste asta cu impostorii, fabrikați chiar de statul român, în diverse etape ale sale și în funcție de interesele politice ale momentului, pornind de la Petrov, și continuând cu gruparea PONTA ( noul PSD devenit din eminamente bolșevic și securist, racolând deja post Iliescu și cadre ”de specialitate” pentru a putea învinge gruparea Petrov care deja și-a cam lua în cap nerespectând înțelegerile anterioare) poveste mai mult speculată mârșav de aceleași personaje ca sorginte, s-a trecut la lichidarea grupului social care adusese în esență democrația. Prostul de Ponta a crezut că dacă îl scoate pe Iliescu din cărți, deoarece securiștii din PSD puneau condiții ( securiștii și din PDL dar și din PSD voiau să elimine și bolșevicii, ca să rămână doar ei la butoane), dispar și revoluționarii, (pe care bolșevicii îi voiau distruși, dar numai pe cei care nu erau de partea lor).  Ponta venea pe partea securismului, nu era atât de bolșevizat, deci misiunea sa era ”radere” a revoluționarilor total, dacă se poate și fizic prin supunere la excluziune socială. Crezând că Ilici este cheia de lichidare a întregii idei de revoluție, pur și simplu îl scoate pe Ilici din rândurile revoluționarilor printr-o OUG dată în 2014. În acea OUG     95/2014 apar condiții care pur și simplu îl scot pe Iliescu din calitatea sa de revoluționar.Însă pe Ponta nu l-a dus capul atât de mult să înțeleagă efectele perverse ale mișcării sale. Datorită condițiilor impuse în Ordonanța sa de Urgență, apar în față acei luptători anticomuniști pe bune…Apar oamenii care au ieșit să dărâme regimul înainte de fuga lui Ceaușescu și în orașele care chiar au determinat efectul de domino al căderii regimului. De fapt, păstrând aparența unei anume moralități, actul juridic a fost creat de Ponta cu scopul de a nu mai acorda nici un drept nimănui, astfel încât revoluționarii să fie exterminați fizic. De aceea a introdus în OUG tot felul de verificări și supraverificări, filtre și comisii la comisii, ca să amâne la nesfârșit acordarea drepturilor. De remarcat motivarea acestei OUG cum că au apărut în lege persoane care nu îndeplineau condițiile…Adică sistemul recunoaște că e cum am scris eu mai sus. Și mai recunoaște ceva: că prin oug se spală toate infracțiunile și mizeriile comise până la apariția oug. Ponta de fapt voia să-i spele pe toți de mizeria asta, și să legitimeze exterminarea revoluționarilor cu scopul de a scoate pur și simplu ideea de Revoluție din istoria statului.

21 December 1989 evening, Liberty Square, Cluj-Napoca Romania. A young man wounded by a stray bullet fired by soldiers or by someone else and taken by few young man presents at the event.

Apar din nou teorii de genul străinilor care de fapt au schimbat regimul din România, mutarea meritelor pentru acest lucru dincolo de hotarele țării, exact pentru a induce populației o stare de anulare a stimei de sine ca națiune. O trădare enormă a alogenului albanez! Lovitura pe care o aplică sistemului, de data asta bolșevico-securist vine la la exact UE prin vocea lui Juncker, care spune în câteva declarații: ”revoluția din 89 este meritul strict al românilor”. Ponta este scos din joc, devenind papagal la postul lui Ghiță, Boc devine maxim primar și va rămâne acolo. Lucrurile sunt foarte legate, asta și datorită faptului că există o grupare din rândurile revoluționarilor, redusă ca număr, dar cu mare putere de influență și readucere pe drumul normal a deviațiunilor de tip securist: ”STRATEGII” se auto-numește. Apare public, intervine, dar nu cu această denumire, și se lasă cumva pierdută în mulțimea de comunicatori, pentru a nu fi identificată. Vom vorbi despre asta la momentul oportun. Ce e de remarcat este că toți care și-au bătut joc de Revoluție prin strategia denigrării sau eliminării persoanelor care au înfăptuit-o, au ajuns fie demiși de pe funcții, fie în pușcării, fie în sărăcie extremă. Ponta, Boc, demiși și ridiculizați, deși pe Boc încearcă PNL să-l recupereze ( Johannis însă îl cam ignoră), apoi foștii secretari de stat arestați cu excepții puține, sau șefi de asociații de revoluționari, odată extrem de bogați, ajunși să moară de foame…Semn că ”STRATEGII” nu au stat degeaba. Fiți siguri că în afară de revoluționari, nimeni nu le vrea binele luptătorilor pentru libertate din 89!. Sistemul nu, fiindcă v-am explicat mai sus, oamenii simplii nu, fiindcă sunt manipulați sau idioți. Inclusiv marota cu era mai bine pe vremea lui Ceaușescu, este de fapt o creație exact împotriva revoluționarilor.

Câteva concluzii

Nu am cuprins tot, argumentația mea la cele spuse de mine fiind una mult mai vastă. Nici nu știu dacă am reușit cumva să lămuresc multe întrebări, dar sigur am ridicat altele. Scopul este acela de a provoca, de a aduce în atenție multe teme de meditație, poate chiar o schimbare de atitudine față de momentul istoric 1989, de mineriade, de fapt de drumul greșit pe care mergem având un sistem format după mentalități bolșevic-securiste. Vor râde unii, spunând că sistemul acela nu mai există, dar se înșală. Există și tinde să se reinstaureze, să anuleze orice urmă de liberalism autentic. Uniformizarea pe care o văd unii în ceea ce înseamnă globalizare,este exact o formă a bolșevismului rapace. Oamenii nu sunt egali, nu sunt trași la xerox, binele meu poate însemna răul tău…Deci globalizare înseamnă de fapt găsirea de puncte și soluții comune, nu înseamnă nicidecum să fim toți la fel. Să devenim imitatori din creatori. Să devenim plicticoși…Globalizare înseamnă să ne acordăm sprijin unii altora, națiuni pentru națiuni, dar nu să ne standardizăm pe un model unic. Fiindcă ăla e comunism, cel mai hidos lucru ce ni se poate întâmpla. Mai hidos decât chiar fascismul…Poate de frica lui , sau de idioți, sau poate de proști ce suntem, nu vânăm comuniștii așa cum i-am vânat pe criminalii lui Hitler! Sau poate că unii mai cred că dezvoltarea Chinei e o victorie a comunismului…Se înșală, sistemele autoritare pot înregistra creșteri uimitoare, dar cu picioare de lut. Căderea Chinei va fi iminentă… În ROMÂNIA, comuniștii încearcă să distrugă ideea de REVOLUȚIE ANTICOMUNISTĂ prin distrugerea fizică a celor care au făcut-o. (Va urma)

2 thoughts on “Adevărul despre eroii lui 89 și minciunile presei românești

  1. foarte bun cu o singura rectificare detinutii au o medie 1838 lei fata de noi 1818 lei pentru ca indemnizatia lor s-a triplat in ultimii 4 ani plus toate modificarile de Cod Fiscal pentru ei si copii si nepoti care vizeaza tot felul de scutiri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *