Calin Pop si fiul sau, Marius Pop, lanseaza albumul “Amintiri de familie 2002”

Link Posted on


Calin si Marius Pop au lansat prin intermediul Universal Music Romania Digital Distribution albumul „Amintiri de familie 2002”, care este disponibil de astazi pe platformele de streaming si download la aceasta adresa: https://UMRDD.lnk.to/AmintiriDeFamilie2002

Calin Pop a declarat: “Albumul “Amintiri de familie 2002” reprezinta o capsula muzicala a perioadei 2000-2002, in care s-a pastrat parfumul acelor ani privind simtamintele relatiei muzicale creative de atunci dintre un tata și fiul sau. Totul a inceput de la “intalnirile” noastre muzicale, ale mele si ale lui Marius, de la care niciodata nu lipseau improvizații și cantece acompaniate de chitare acustice, cu ocazia carora am realizat talentul și harul divin ascendent al juniorului de atunci, Marius Pop.

Pe album sunt compoziții pe care le pastrez cu mare drag in suflet si pe care uneori le mai cant. In peisajul muzical am fost sprijiniti de cațiva demni colaboratori, unii dintre ei aflați pe atunci la inceputurile carierei lor artistice: Vlady Sateanu la bass si Zakar Sandor la chitara, iar la tobe i-am avut pe Lucian Hulban, Pasztai Andras si Gabriel Baruta, cel din urma fiind si interpretul partilor de pian si clape la cateva dintre piese”.

Albumul „Amintiri de familie 2002” a fost mixat si masterizat de Gabi Jonucz, iar grafica este realizata de artistul Radu Damian, cunoscut printre altele pentru colaborarile sale cu GOODBYE TO GRAVITY, BUCIUM sau RESITA ROCKS.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.