De la Sfântul Mir la eterna vaselină

Link Posted on Updated on

22046156_1487784494591028_6352782333520452995_n

Doar când îi vezi figura lui Șova îți dai seama ca insul are o problema generala cu empatia. El nu iubeste oamenii, nu iubește florile, nu iubește animalele, se iubește doar pe el. Dan Șova este de fapt exponentul noii generații născute fără suflet, în sânul social democraților.

Dacă ar fi fost încă comuniștii la putere, Șova ar fi fost mai tare decât Ceaușescu sau decât orice torționar din acea vreme. El nu simte, nu miroase, nu îmbrațișează. El e profilul criminalului psihopat care însă nu comite crime fiindcă se teme pentru viitorul lui, nu pentru victimă… E atât de laș, de schimbător, de săltăreț de la o stare psihică la alta, încât ori îți provoacă milă, ori silă… Milă fiindcă ai avea tendința să îl crezi bolnav, silă fiindcă ști bine că nu e.

Genul care se plimbă liniștit cu picioarele goale într-o mare de sânge, fără nici o tresărire. Genul de golănaș, ahtiat să-și bage organul în tot ce prinde, dar fără obligații, resentimente, fiindcă femeia pentru el e o gaură și atât. Își amintește de Dumnezeu doar când e în legătură cu el. Și atunci recurge la Sfântul Mir. Iată însă că miruirea poate fi legată direct de eterna vaselină… La multi ani întru vaselina, Dan Șova…

Autor: Alex Oprea

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s