Primarul Lugojului pe motor la ROCK PE 2 ROȚI!

Link Posted on Updated on

unnamedFrancisc Boldea, primarul Lugojului va fi în fruntea defilării pe două roți care va avea loc cu prilejul Festivalului ROCK PE DOUĂ ROȚI. Evenimentul va avea loc sâmbătă 1 iulie și se va desfășura pe traseul:  Primărie, Podul de Fier, Catedrală, Mol, Catedrală, str.Bucegi, Podul de Beton, Universitate. Organizatorul festivalului, Emerich Hallof a declarat pentru INTERNATIONAL RADIO DEUTSCHLAND că anul acesta sunt pregătiți să primească peste 1500 de participanți. Transportul din centrul Lugojului și până la locul de desfășurare al Festivalului este asigurat gratuit de către organizatori.

Oragnizatorii pot asigura sonorizare pentru doua scene, simultan, astfel că avem șansa unui eveniment memorabil. Printre concursuri, surprize şi bere rece, membrii Clubului Archery din Lugoj, vor face spectacol prin demonstraţii de tir cu arcul. Ziua se va încheia cu concerte și cu extragerea câștigătorului marelui premiu – o motocicleta Honda VF de 1000cmc oferită la tombolă de către organizatori.

Festivalul este organizat de Clubul Road Patrol MC, filiala din Lugoj. INTERNATIONAL RADIO DEUTSCHLAND va oferi un premiu surpriză unuia dintre participanții din public, constând într-un sejur gratuit în stațiunea Geoagiu Băi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s