Scandalul cu casele lui Johannis pornește de la un fost colaborator al SECURITATII COMUNISTE

Link Posted on Updated on

albin-scjScandalul cu casa sasului a pornit in momentul in care Marinescu a fost evacuat de acolo cu biblioteca lui. El a primit acel spatiu pe Legea 42, fiind la vremea aceea posesor de certificat de revolutiionar, desi in Sibiu revoluționarii adevarați nu primisera nimic. Ulterior certificatul de revolutionar i- a fost anulat deoarece acest Marinescu a fost declarat de catre ICCJ ca a fost informator al securitatii.Comisia constituită conform prevederilor art. 49 din Normele Metodologice, de aplicare a Legii recunoştinţei faţă de eroii-martiri şi luptătorii care au contribuit la Victoria Revoluţiei române din decembrie 1989 nr.341/2004, aprobate prin H.G. nr. 1412/2004, cu modificările şi completările ulterioare, ia în discuţie următoarele sentinţe, respectiv decizii civile irevocabile prin care   s-a constatat calitatea de colaborator al fostei Securităţi pentru următoarele persoane : Marinescu Marius Albin, cu dosar de preschimbare nr. 408/2004, având calitatea de Luptător Remarcat prin Fapte Deosebite cu certificat preschimbat LRM-M nr. 00026, constatat colaborator al Securităţii prin sent. civilă irevocabilă.( http://www.sspr.gov.ro/index.php?comunicate&id=408)

Deci si consecințele acelui certificat trebuiau anulate pe principiul subsidiarității. Tot pe Legea 42/1990,  Marinescu primise si o locuinta în str. V. MORDASAN nr 5, pe care, desi certificatul i-a fost anulat, el nu a mai returnat-o statului…Cu toate că Legea spunea că poți primi o locuință de la stat pt a locui in ea, Marinescu nu a locuit niciodata in Mordășan, ea fiind inchiriată iar el locuia în apartamentul său din str. Gh Gh Dej, actuală Milea-adică exact casa fosta conspirativă a securității.. Așa că pe sistem, și Marinescu ar trebui sa dea inapoi fructele statului produse pe o casa pe care nu o merita.

marinescu2Marinescu candidase împotriva lui Johannis la Primăria Sibiu, exact cu aceleași acuze, unde a obținut mai puține voturi decât dacă l-ar fi votat doar familia sa. La acea vreme se mutase de la PRM la PNȚCD-susținut de Aurelian Pavelescu.

Deci hai sa fim corecti până la capăt!

Marius Albin Marinescu după ce a fost scos din acel spatiu , la citiva ani, și-a deschis un ziar. Justitiarul. Acolo scriau dubioși precum MIRCEA DOGARU de exemplu, ziarul fiind unul de orientare fascistă, anitsasească si anti maghiară. page_1Ani de zile l-a tocat pe Johannis repetând la nesfarsit povestea cu casele si copiii, exact așa cum azi o auziți la CĂCAT TV sau FENTENA 3. Fostul colaborator al securității , MARINESCU PRIMEA ANUAL DE LA SSPR SUME COLOSALE PENTRU A SCOATE EDITII JUBILIARE PT REVOLUTIONARI. Aceste sume erau cam de 3-4 ori mai mari decit costurile reale ale ediției și diferenta era impartită cu smecherii din Sibiu, inclusiv cu cel de la Bucuresti care ii dădea fondurile. Adică sifona bani de la stat. Aflând faptul ca acesta e un fost colaborator al securității l-am atacat in presa cu acest lucru, si firesc, m-a cistigat. Spun firesc, pentru că în acea perioadă încă se urla că noi muncim, nu gândim. După citiva ani ICCJ se pronunța asupra acestuia CĂ ESTE COLABORATOR AL SECURITATII, deci omul mă câștigase oarecum pe nemerit.M-a și executat luându-mi firma pe care editam și eu ziarul meu. După aceea alături de sasul național, am devenit personaj al ziarului Justitiarul in care eram făcut de la evreu pina la homosexual și pedofil. Eram proaspăt căsătorit atunci și citind ziarul, sotia mea de atunci a introdus divort pe motiv ca ea nu sta cu un pedofil.Nu sunt sigurul caz in care mizerabilul securist s-a implicat până la nivel de familie: https://parfumdefemeie.wordpress.com/2011/02/23/sot-amanta-si-restul-e-cancan/ . Pentru toate acestea i-am cerut lui Dumnezeu sa faca el dreptate, eu nemaiavând putere atunci sa mai lupt.Nu mai vorbesc de telefoanele pe care i le dădea acesteia, de biletele pe care nebunul le lăsa în poștă. Spun nebun, deoarece Marinescu suferă de de sindrom schizofrenic, fiind o vreme dependent de alcool. Azi Marinescu e bolnav grav, și iși numara zilele. Sunt mulți oameni în Sibiu cărora acesta le-a distrus vietile. Eu am renascut, dar există oameni de calitate care nu au mai avut această putere. Colaboratorii lui Marinescu , care il sponsorizau erau Mircea niculescu-SEF APA CANAL SIBIU, ILIE GIGACALORIE(GRADINARU)-SEF CENTRALE TERMICE SIBIU, IOAN CINDREA-SEF PSD SIBIU.E posibil ca multe asemenea reclame să le fi obținut de la diferiți șefi din Sibiu de frica posibilității ca să pățească prin ziarul lui ca Johannis sau ca mine. Insul nu se dădea înlături de la a minți josnic, iar dacă era dat în judecată pt calomnie se folosea de actele lui de ieșire din spitalul nr 3. Cind sasul a ajuns primar a tăiat dreptul firmelor primariei de a-si mai face reclame, deoarece acesteea oricum nu concurau cu nimeni pe piată: Unul era furnizor de apă si celalalt inca furniza agent termic. Asta l-a înnebunit mai tare pe Marinescu ca și pe alți patroni de presă racordați la conducta cu bani a primăriei. (Va urma )

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s