De ce Proteste? De ce acum?

Link Posted on Updated on

Îi văd pe foarte mulți așa ziși revoluționari (spun așa ziși deoarce nu cred că un luptător împotriva comunismului poate fi cu așa zisul partid social-democrat-moștenitor al palmaresului PCR) foarte revoltați de protestele așa zise împotriva grațierii. De fapt treba, în opinia mea stă cam așa:
Oamenii nu au ieșit pro Johannis sau pro opoziție, ci au ieșit pentru că simt că lucrurile o iau razna în țara asta și fiindcă s-au săturat de manipulări venite din ambele tabere. De aceea le cer și celor din așa zisul PNL  ( fost FSN moștenitor de rangul 1 al PCR), PDL(idem) sau metamorfozaților din PCR în PMP să nu se urce pe gard. La fel și cu făcătura anti-tot dar fără soluții USR.

Oamenii nu au ieșit nici măcar împotriva PSD ca idee ci au ieșit împotriva altor oameni care timp de 27 de ani au mințit, au manipulat iar în spate își împărțeau teritoriile pe stil mafiot gen Cosa Nostra. Să nu cumva să creadă Bușoi , Gorghiu, Turcan , Nicușor Dan , Clotilde, Băsescu sau chiar Johannis că este momentul lor! Nu, este momentul societății civile, aia care muncește și care PRODUCE pentru țara asta.Al oamenilor care nu au treabă cu Pipidi sau Soroș. Protestatarii nu sunt peneliști sau pmp-isti, sau johaniști sau băsiști. Ei sunt cei care s-au săturat ca alții să-și facă mendrele pe munca, banii și nervii lor. Uitați, de exemplu protestul de la Sibiu a fost condus și autorizat de Doru Apostol, unul dintre cei mai mari opozanți ai lui Johannis, dar și al lui Dragnea. Greșala în mentalitatea sub care au acum loc dezbaterile este PERSONALIZAREA PUTERII ÎN DRAGNEA și a opoziției în JOHANNIS! Partidele în țara asta sunt pe persoană fizică, cum ar spune un penal în viață, și de aici toate aceste povești.
Oamenii au ieșit în stradă de fapt împotriva minciunii și a statului mafiot.

Din perspectiva asta privesc ei lucrurile, fiindcă mafia nu are culoare politică dar a confiscat denumiri de partide pentru a-și masca cumva rădăcinile. Așa cum clanul criminal Iliescu a confiscat în 1989 Revoluția!  PSD, PNL, USR, PMP- sunt doar niște convenții între membrii clanurilor mafiote, ca să nu se numească Clanul Dragnea, clanul Băsescu, clanul Sirbu sau chiar COSA NOSTRA. Ei au conducere aproape monocefală. Undeva, la cel mai înalt nivel, aceste lupte între ei NU EXISTĂ.

Luptele lor sunt acum cu poporul, cel care pare că a început să le cam încurce socotelile. Faptul că acum clanul Dragnea caută să-și salveze penalii este fals!

Clanurile PSD și PNL și-au dat de fapt mâna în salvarea penalilor, dar e băgat la înaintare actualul Guvern. Mai exact Iordache, care e prostul perfect, manipulabil și fără prea multă știință de carte. Numele celor pe care îi înjurăm nu contează, ei sunt doar niște umili slugoi. Puteau fi alții precum Blaga, Băsescu, Udrea, chiar nu contează…Ideea este una peste aceste persoane: Cappo del tutti capi a dat dispozitie ca toți să fie eliberați. Indiferent că în fața nostră par a aparține unei tabere sau alta! De ce această grabă? De ce aceast marș forțat al pesedelei?! Fiindcă în pericol de arestare se află câțiva inși care ar putea vorbi și i-ar putea trage după ei pe adevărații șefi ai mafiei statale.
Alex Oprea

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s