România, nemernicia unei populații cu pretenții de popor

Posted on Updated on

În România foștii activiști PCR și foștii securiști , în număr de peste 300.000 primesc acum pensii între 5000 și 20.000 de lei. Sigur că merită, doar ei au gestionat sau au ucis și chinuit români! În paralel, cei care i-au învins în 1989 sunt înjurați și jigniți. Li se inventează tot felul de foloase pe care de fapt le au primii.

hqdefaultÎn România jumătate din populație se cacă în fundul curțtii la peste două secole de când s-a inventat toaleta în lume. În schimb trendul nou face furori printre români: toți au devenit mari procurori, după ce înainte de 89 furau de la CAP în loc să dea de pământ cu ăia care le-au luat pământurile și i-au tranformat în hoți. Noroc cu ăia pe care azi românii îi înjură și care în 89 le-au oferit șansa de a nu mai fi sclavi pe teritoriul lor.

În România, în spitale miroase a căcat! Intri cu o mică zgârietură și ieși cu ciumă. În schimb românii sunt mari analiști ai sistemului, dar numai pe facebook (ăia care au căcătoarea în curte stau și fac analize la porți). Noroc că frustrarea lor are un loc de refulare: ăia care în 89 le-au dat o țară liberă. Când românul, în lașitatea lui simte că trebuie să dea un cap într-un perete, înjură luptătorul din revoluția din 89 “Mă futu-ți morții mă-tii de milog, de ce dracu nu m-ai lăsat sclav la comuniști, că bine mai era. Aplaudam și măcar aveam mațu plin cu soia, friganele și pe toate astea le transformam în căcat! Aveam o calitate mă revoluționar împuțit! Eram transformator….”

wc-curteÎn România a apărut un soi de segregare: doar câte o oază de civilizație (orașele mai mari) într-o mare de mizerie stradală, praf, prostie, miros de căcat. La oraș, translația firească a celui care în loc să-și facă curat la el în casă se mută la lucru gata făcut de alții, nu pute așa de tare, dar mă duc să mă fac ori curvă cu ifose ori jurnalist, și dacă nu îmi iese găsesc eu ceva de care sau de cine să mă agăț în funcție de sexul pe care îl posed. Din tagma asta au apărut generațiile noi de “gurnaliști” și “gurnalizde” care azi creează mentalități ,distrug eroi sau fac pe procurorii publici.Apoi se plâng fariseic că ce pensii mici au bătrânii și cât de nemernici sunt revoluționarii. Nu i-am văzut niciodată plângând că ce pensii mari au ăia ca Vișinescu sau foștii secretari PCR! Poporul se uită la ei cu nesațul prostului fără alternative. Îi devine “gurnalizdei” sclav , uneori chiar scalv sexual virtual, masturbându-se în fața televizorului: Băă, ce bună-i aia de la știri!

serviciul-de-curveApare în sat un neamț bătrân și toți devin brusc foarte ospitalieri. Mai ales ele, care speră ca să-l tapeze pe neamțul mereu mai prost ca românul (deși venit dintr-o țară în care eroii sunt respectați și foștii tortionari nu au pensii babane). Ospitalitate fariseică, fiindcă ei fac pe ospitalierii și după aia îl taxează pe fraierul venit din eroare pe aici de-și lasă gaj BMW-ul pentru care a muncit vreo 30 de ani.

Vin comemorările celor uciși de ăia cu pensii astronomice din România și de care nu se ia nimeni niciodată, poporul fiind prea laș. Nervoși, educații de televizor, trec la atacuri și jigniri în speranța că frustrările lor cum că nu au avut curaj atunci să vină alături de cei ce schimbau cu sânge și risc sistemul, fi-vor oblojite! Doar în mintea lor, fiindcă eroii tot eroi rămân și după moarte, iar căcații doar se usucă încă de pe picioare….

Alex Oprea

2 thoughts on “România, nemernicia unei populații cu pretenții de popor

  […] via România, nemernicia unei populații cu pretenții de popor — IRD […]

  Like

  sobol Dan said:
  November 20, 2016 at 12:08 am

  Imi place capacitatea pe care o ai de a stăpâni cuvântul, păcat că folosești prea multă vulgaritate. Vrei să atragi atenția? Cred că ai reușit. Cât privește țara și poporul,.. … mai bine lasă. Incultura maselor prin emigrare – voită, dar mai ales NE – face să avem pe plaiurile mioritice doar cioburi de creiere, ciosvârte, aburinde. A alcool.
  Ăn rest e cum spuneai.
  Luptătorii adevărați împotriva comunismului, putrezesc prin cimitire sau prin văgăuni neștiute. Puținii, foarte puținii – din care mai fac și eu parte pentru câțiva ani – suntem șterși de pe fața pământului înainte de a muri fizic.
  Dan Sobol

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s